Înapoi în bucătăria ”Happy Food”. Învață să pregătești biban cu garnitură de varză furajeră
Publicat pe 05.11.2016 la 21:44 Actualizat pe 06.11.2016 la 15:45
Bibanul de mare cu garnitura de varza frajera este un deliciu pentru orice gurmand si o reteta simpla pentru orice gospodina care doreste sa impresioneze.
Bucătarul Johnny Șușală a onorat invitația lui Vlad și s-a reîntors la ”Happy Food” cu un nou preparat și o mulțime de secrete. Telespectatorii emisiunii ”Happy Day” au avut ocazia să urmărească o rețetă inedită, care aduce în prim-plan un ingredient destul de interesant, varza furajeră.
Cunoscută în comerț sub denumirea de ”varza kale”, planta este cultivată și la noi în țară, deși românii o cunosc drept ”varză furajeră”. Cu toate că numele nu spune foarte multe, acest tip de varză este plină de vitamine și minerale, fiind o specialitate în bucătăriile internaționale.
Bucătarul a servit această legumă pe post de garnitură, alături de un biban de mare. Rețeta sa a mai conținut lapte, roșii, conopidă, măsline, lămâie, mix de microplante și, bineînțeles, câteva condimente.
Un deliciu pentru orice gurmand și o rețetă simplă pentru orice gospodină care dorește să impresioneze! Urmărește materialul de mai sus pentru restul detaliilor.