HAPPY FOOD- ”Cea mai bună pasăre e porcul!” Vlad pregătește cotlete cu sparanghel, la ”Happy Food”

Publicat pe 07.10.2016 la 17:19 Actualizat pe 08.10.2016 la 10:21

Alta zi, alta reteta gustoasa. De aceasta data, Vlad a invatat si o tehnica de gatire: prajirea. Un proces care pare simplu, dar necesita multa precizie.

La ”Happy Day”, telespectatorii pot descoperi în fiecare zi câte o rețetă inedită. Pe lângă mâncărurile gustoase, ei mai pot afla și nenumărate secrete din partea bucătarilor iscusiți, deoarece Vlad are grijă să ceară cât mai multe detalii despre preparatele pe care aceștia le pregătesc în bucătăria ”Happy Food”.

Cea mai bună pasăre e porcul!” a glumit bucătarul Liviu Lambrino, invitatul lui Vlad la ”Happy Day”.

Vlad și Lambrino au pregătit cotlete de porc cu garnitură de sparanghel. Bucătarul nu a ales întâmplător această rețetă, ci pentru că s-a gândit că trebuie să-l învețe pe Vlad cum să prăjească corect carnea de porc. Chiar dacă pare simplu, acest proces de gătire necesită o anumită precizie și concentrare. Cu toate acestea, tehnica este una ușor de înțeles, iar practica face totul și mai simplu.

N-o să-ți dezvăluim care este secretul unui cotlet de porc perfect prăjit, nici care sunt celelalte ingrediente ale rețetei. Te lăsăm să descoperi singură, urmărind clipul video de mai sus.

În articolul HAPPY FOOD- ”Cea mai bună pasăre e porcul!” Vlad pregătește cotlete cu sparanghel, la ”Happy Food”:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
PARTENERI
Horoscopul zilei de 1 mai 2025. Racii se îndreaptă către relații sigure. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Catine.ro
Horoscopul zilei de 1 mai 2025. Racii se îndreaptă către relații sigure. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Topul celor mai frumoase 50 de plaje din lume. Cea de pe primul loc se află în Europa, la 2 ore de zbor de România
observatornews.ro
Topul celor mai frumoase 50 de plaje din lume. Cea de pe primul loc se află în Europa, la 2 ore de zbor de România
Andrew Barabancea, fiul Ozanei Barabancea, a suferit un infarct. Cum se simte tânărul de doar 24 de ani
a1.ro
Andrew Barabancea, fiul Ozanei Barabancea, a suferit un infarct. Cum se simte tânărul de doar 24 de ani
Clafoutis cu legume și brânză feta. Rețetă pentru un prânz ușor sau o cină rapidă
HelloTaste.ro
Clafoutis cu legume și brânză feta. Rețetă pentru un prânz ușor sau o cină rapidă
2 zodii atrag norocul și abundența pe 1 mai 2025. Află dacă te numeri printre ele
Catine
2 zodii atrag norocul și abundența pe 1 mai 2025. Află dacă te numeri printre ele
Google a pierdut un proces antitrust important în SUA. Ce nu mai poate face gigantul tech de acum
useit.ro
Google a pierdut un proces antitrust important în SUA. Ce nu mai poate face gigantul tech de acum
Suma pentru care un milionar celebru riscă falimentul! Judecătorul l-a „certat”: „Trebuie să se trezească”
as.ro
Suma pentru care un milionar celebru riscă falimentul! Judecătorul l-a „certat”: „Trebuie să se trezească”
Cum ajută alimentația în cazul bolilor autoimune digestive. Ce modificări în dietă pot ameliora simptomele
MediCOOL
Cum ajută alimentația în cazul bolilor autoimune digestive. Ce modificări în dietă pot ameliora simptomele
Andrew Barabancea, fiul Ozanei Barabancea, a suferit infarct la 24 de ani. Care e starea de sănătate a tânărului / FOTO
Spynews
Andrew Barabancea, fiul Ozanei Barabancea, a suferit infarct la 24 de ani. Care e starea de sănătate a tânărului / FOTO
Studiu: Neglijarea în copilărie afectează dezvoltarea memoriei de lucru
DeParinti
Studiu: Neglijarea în copilărie afectează dezvoltarea memoriei de lucru
De ce apar constipația și diareea în același timp. Cum se pot preveni aceste două tulburări digestive
MediCOOL
De ce apar constipația și diareea în același timp. Cum se pot preveni aceste două tulburări digestive
Ciorbă de lobodă cu omletă și mărar. O rețetă care îți aduce primăvara în farfurie
HelloTaste
Ciorbă de lobodă cu omletă și mărar. O rețetă care îți aduce primăvara în farfurie
close
x