HAPPY FOOD- ”Cea mai bună pasăre e porcul!” Vlad pregătește cotlete cu sparanghel, la ”Happy Food”

Publicat pe 07.10.2016 la 17:19 Actualizat pe 08.10.2016 la 10:21

Alta zi, alta reteta gustoasa. De aceasta data, Vlad a invatat si o tehnica de gatire: prajirea. Un proces care pare simplu, dar necesita multa precizie.

La ”Happy Day”, telespectatorii pot descoperi în fiecare zi câte o rețetă inedită. Pe lângă mâncărurile gustoase, ei mai pot afla și nenumărate secrete din partea bucătarilor iscusiți, deoarece Vlad are grijă să ceară cât mai multe detalii despre preparatele pe care aceștia le pregătesc în bucătăria ”Happy Food”.

Cea mai bună pasăre e porcul!” a glumit bucătarul Liviu Lambrino, invitatul lui Vlad la ”Happy Day”.

Vlad și Lambrino au pregătit cotlete de porc cu garnitură de sparanghel. Bucătarul nu a ales întâmplător această rețetă, ci pentru că s-a gândit că trebuie să-l învețe pe Vlad cum să prăjească corect carnea de porc. Chiar dacă pare simplu, acest proces de gătire necesită o anumită precizie și concentrare. Cu toate acestea, tehnica este una ușor de înțeles, iar practica face totul și mai simplu.

N-o să-ți dezvăluim care este secretul unui cotlet de porc perfect prăjit, nici care sunt celelalte ingrediente ale rețetei. Te lăsăm să descoperi singură, urmărind clipul video de mai sus.

În articolul HAPPY FOOD- ”Cea mai bună pasăre e porcul!” Vlad pregătește cotlete cu sparanghel, la ”Happy Food”:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
PARTENERI
Horoscopul zilei de 4 noiembrie 2025. Taurii sunt încrezători. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 noiembrie 2025. Taurii sunt încrezători. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Black Friday 2025. Oferte de 1 leu kW/h şi reducere de 100 de lei la prima factură la energie
observatornews.ro
Black Friday 2025. Oferte de 1 leu kW/h şi reducere de 100 de lei la prima factură la energie
Cum arată acum Radu Coșarcă și Monica Nicolici, foștii prezentatori ai Observatorului de la Antena 1 din anii 2000
a1.ro
Cum arată acum Radu Coșarcă și Monica Nicolici, foștii prezentatori ai Observatorului de la Antena 1 din anii 2000
Frittata cu broccoli, brânză și legume. O rețetă inspirată din bucătăria italiană
HelloTaste.ro
Frittata cu broccoli, brânză și legume. O rețetă inspirată din bucătăria italiană
Budincă de conopidă cu brânză și smântână, cremoasă, fină și plină de savoare
Catine
Budincă de conopidă cu brânză și smântână, cremoasă, fină și plină de savoare
Jocuri PlayStation Plus din noiembrie 2025. Ce titluri vor fi disponibile
useit.ro
Jocuri PlayStation Plus din noiembrie 2025. Ce titluri vor fi disponibile
Acuze fără precedent la adresa milionarului român care are un salariu de 33.000 de euro pe lună: “Tâlhăria e tâlhărie!”
as.ro
Acuze fără precedent la adresa milionarului român care are un salariu de 33.000 de euro pe lună: “Tâlhăria e tâlhărie!”
Te simți mereu obosit? Iată cele mai comune 5 cauze de oboseală cronică
MediCOOL
Te simți mereu obosit? Iată cele mai comune 5 cauze de oboseală cronică
Avertisment important pentru persoanele care obișnuiesc să păstreze pâinea în frigider! Ce spune 'regele patiseriei britanice'
Spynews
Avertisment important pentru persoanele care obișnuiesc să păstreze pâinea în frigider! Ce spune 'regele patiseriei britanice'
Întrebări pe care le ai când vrei să rămâi gravidă. Ce poți să schimbi în cadrul relațiilor sexuale
DeParinti
Întrebări pe care le ai când vrei să rămâi gravidă. Ce poți să schimbi în cadrul relațiilor sexuale
Cauze ale durerii de urechi. Ce poate cauza acest simptom
MediCOOL
Cauze ale durerii de urechi. Ce poate cauza acest simptom
Cum se face humusul de sfeclă roșie. Rețeta cremoasă care arată spectaculos
HelloTaste
Cum se face humusul de sfeclă roșie. Rețeta cremoasă care arată spectaculos
close
x