HAPPY FOOD- ”Cea mai bună pasăre e porcul!” Vlad pregătește cotlete cu sparanghel, la ”Happy Food”

Publicat pe 07.10.2016 la 17:19 Actualizat pe 08.10.2016 la 10:21

Alta zi, alta reteta gustoasa. De aceasta data, Vlad a invatat si o tehnica de gatire: prajirea. Un proces care pare simplu, dar necesita multa precizie.

La ”Happy Day”, telespectatorii pot descoperi în fiecare zi câte o rețetă inedită. Pe lângă mâncărurile gustoase, ei mai pot afla și nenumărate secrete din partea bucătarilor iscusiți, deoarece Vlad are grijă să ceară cât mai multe detalii despre preparatele pe care aceștia le pregătesc în bucătăria ”Happy Food”.

Cea mai bună pasăre e porcul!” a glumit bucătarul Liviu Lambrino, invitatul lui Vlad la ”Happy Day”.

Vlad și Lambrino au pregătit cotlete de porc cu garnitură de sparanghel. Bucătarul nu a ales întâmplător această rețetă, ci pentru că s-a gândit că trebuie să-l învețe pe Vlad cum să prăjească corect carnea de porc. Chiar dacă pare simplu, acest proces de gătire necesită o anumită precizie și concentrare. Cu toate acestea, tehnica este una ușor de înțeles, iar practica face totul și mai simplu.

N-o să-ți dezvăluim care este secretul unui cotlet de porc perfect prăjit, nici care sunt celelalte ingrediente ale rețetei. Te lăsăm să descoperi singură, urmărind clipul video de mai sus.

În articolul HAPPY FOOD- ”Cea mai bună pasăre e porcul!” Vlad pregătește cotlete cu sparanghel, la ”Happy Food”:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
PARTENERI
Horoscopul zilei de 25 decembrie 2025. Vărsătorii sunt norocoși. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 decembrie 2025. Vărsătorii sunt norocoși. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Tragedie în Ajun. Femeia moartă în tragedia din Lunca Corbului urcase în maşină la ocazie şi mergea la muncă
observatornews.ro
Tragedie în Ajun. Femeia moartă în tragedia din Lunca Corbului urcase în maşină la ocazie şi mergea la muncă
Cine este soțul Ștefanei Mercori de la Chefi la cuțite, sezonul 16. Bărbatul, foarte cunoscut în mediul online. Cu ce se ocupă
a1.ro
Cine este soțul Ștefanei Mercori de la Chefi la cuțite, sezonul 16. Bărbatul, foarte cunoscut în mediul online. Cu ce se ocupă
Pandișpan pufos cu cacao, decorat festiv cu formă de brăduț
HelloTaste.ro
Pandișpan pufos cu cacao, decorat festiv cu formă de brăduț
Cum să depozitezi șoriciul de porc pentru a rămâne proaspăt și gustos. Trucul folosit de gospodine
Catine
Cum să depozitezi șoriciul de porc pentru a rămâne proaspăt și gustos. Trucul folosit de gospodine
Jocul Anului Clair Obscur: Expedition 33 a fost descalificat de la Indie Game Awards. De ce i-au fost retrase premiile câștigate
useit.ro
Jocul Anului Clair Obscur: Expedition 33 a fost descalificat de la Indie Game Awards. De ce i-au fost retrase premiile câștigate
Cel mai tare cadou de Crăciun pe care şi l-a făcut Ion Ţiriac
as.ro
Cel mai tare cadou de Crăciun pe care şi l-a făcut Ion Ţiriac
Cele mai proaste obiceiuri pentru creierul tău, conform experților Harvard
MediCOOL
Cele mai proaste obiceiuri pentru creierul tău, conform experților Harvard
Vanessa a plecat în vacanță cu mama ei, presupusa amantă a lui Adi Minune, și fratele! Ce face Bogdan de la Ploiești în acest timp
Spynews
Vanessa a plecat în vacanță cu mama ei, presupusa amantă a lui Adi Minune, și fratele! Ce face Bogdan de la Ploiești în acest timp
Copilul stă prea mult pe telefon sau tabletă? Ce e de făcut
DeParinti
Copilul stă prea mult pe telefon sau tabletă? Ce e de făcut
Tot ce trebuie să știi despre sindromul de apnee în somn: ce este, cum se manifestă și cum se tratează
MediCOOL
Tot ce trebuie să știi despre sindromul de apnee în somn: ce este, cum se manifestă și cum se tratează
Rețetă tradițională de sarmale cu carne de porc și orez. Ingrediente și pașii exacți de preparare
HelloTaste
Rețetă tradițională de sarmale cu carne de porc și orez. Ingrediente și pașii exacți de preparare
close
x