HAPPY FOOD- ”Cea mai bună pasăre e porcul!” Vlad pregătește cotlete cu sparanghel, la ”Happy Food”
Publicat pe 07.10.2016 la 17:19 Actualizat pe 08.10.2016 la 10:21
Alta zi, alta reteta gustoasa. De aceasta data, Vlad a invatat si o tehnica de gatire: prajirea. Un proces care pare simplu, dar necesita multa precizie.
La ”Happy Day”, telespectatorii pot descoperi în fiecare zi câte o rețetă inedită. Pe lângă mâncărurile gustoase, ei mai pot afla și nenumărate secrete din partea bucătarilor iscusiți, deoarece Vlad are grijă să ceară cât mai multe detalii despre preparatele pe care aceștia le pregătesc în bucătăria ”Happy Food”.
”Cea mai bună pasăre e porcul!” a glumit bucătarul Liviu Lambrino, invitatul lui Vlad la ”Happy Day”.
Vlad și Lambrino au pregătit cotlete de porc cu garnitură de sparanghel. Bucătarul nu a ales întâmplător această rețetă, ci pentru că s-a gândit că trebuie să-l învețe pe Vlad cum să prăjească corect carnea de porc. Chiar dacă pare simplu, acest proces de gătire necesită o anumită precizie și concentrare. Cu toate acestea, tehnica este una ușor de înțeles, iar practica face totul și mai simplu.
N-o să-ți dezvăluim care este secretul unui cotlet de porc perfect prăjit, nici care sunt celelalte ingrediente ale rețetei. Te lăsăm să descoperi singură, urmărind clipul video de mai sus.