IUTE CA FOCUL! Specialitate indiană, la ”Happy Food”
Publicat pe 11.10.2016 la 16:27 Actualizat pe 15.10.2016 la 19:28
Vlad prefera mancarurile picante, asa ca la ”Happy Food” invitatul sau i-a pregatit o specialitate indiana. ”Aloo Gobi” - un ghiveci de legume cu 18 condimente!
Bucătăria indiană este recunoscută pentru combinațiile deosebite de arome, rețetele inedite și, bineînțeles, pentru gustul iute, despre care Vlad spune că este favoritul său. Tocmai pentru că îi era dor de o astfel de mâncare, Vlad l-a invitat în bucătăria ”Happy Food” pe bucătarul Gică.
La ”Happy Day”, Vlad a învățat care sunt pașii care trebuie respectați în pregătirea unei specialități indiene.
”Este asemănătoare cu o tocană de legume, dar o diferențiază multitudinea de condimente pe care o conține. Pot fi adăugate până la 18 condimente”, ia dezvăluit bucătarul lui Vlad.
Similar unui ghiveci de legume, ”Aloo Gobi” conține ceapă, conopidă, ardei gras, lămâie, cartofi, mazăre sos de roșii, supă de legume și nelipsitele combinații de condimente. Este un preparat indian de bază, foarte popular în țara sa de origine.