IUTE CA FOCUL! Specialitate indiană, la ”Happy Food”

Publicat pe 11.10.2016 la 16:27 Actualizat pe 15.10.2016 la 19:28

Vlad prefera mancarurile picante, asa ca la ”Happy Food” invitatul sau i-a pregatit o specialitate indiana. ”Aloo Gobi” - un ghiveci de legume cu 18 condimente!

Bucătăria indiană este recunoscută pentru combinațiile deosebite de arome, rețetele inedite și, bineînțeles, pentru gustul iute, despre care Vlad spune că este favoritul său. Tocmai pentru că îi era dor de o astfel de mâncare, Vlad l-a invitat în bucătăria ”Happy Food” pe bucătarul Gică.

La ”Happy Day”, Vlad a învățat care sunt pașii care trebuie respectați în pregătirea unei specialități indiene.

Este asemănătoare cu o tocană de legume, dar o diferențiază multitudinea de condimente pe care o conține. Pot fi adăugate până la 18 condimente”, ia dezvăluit bucătarul lui Vlad.

Similar unui ghiveci de legume, ”Aloo Gobi” conține ceapă, conopidă, ardei gras, lămâie, cartofi, mazăre sos de roșii, supă de legume și nelipsitele combinații de condimente. Este un preparat indian de bază, foarte popular în țara sa de origine.

În articolul IUTE CA FOCUL! Specialitate indiană, la ”Happy Food”:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
PARTENERI
Horoscopul zilei de 25 decembrie 2025. Vărsătorii sunt norocoși. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 decembrie 2025. Vărsătorii sunt norocoși. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Tragedie în Ajun. Femeia moartă în tragedia din Lunca Corbului urcase în maşină la ocazie şi mergea la muncă
observatornews.ro
Tragedie în Ajun. Femeia moartă în tragedia din Lunca Corbului urcase în maşină la ocazie şi mergea la muncă
Cine este soțul Ștefanei Mercori de la Chefi la cuțite, sezonul 16. Bărbatul, foarte cunoscut în mediul online. Cu ce se ocupă
a1.ro
Cine este soțul Ștefanei Mercori de la Chefi la cuțite, sezonul 16. Bărbatul, foarte cunoscut în mediul online. Cu ce se ocupă
Pandișpan pufos cu cacao, decorat festiv cu formă de brăduț
HelloTaste.ro
Pandișpan pufos cu cacao, decorat festiv cu formă de brăduț
Cum să depozitezi șoriciul de porc pentru a rămâne proaspăt și gustos. Trucul folosit de gospodine
Catine
Cum să depozitezi șoriciul de porc pentru a rămâne proaspăt și gustos. Trucul folosit de gospodine
Jocul Anului Clair Obscur: Expedition 33 a fost descalificat de la Indie Game Awards. De ce i-au fost retrase premiile câștigate
useit.ro
Jocul Anului Clair Obscur: Expedition 33 a fost descalificat de la Indie Game Awards. De ce i-au fost retrase premiile câștigate
Cel mai tare cadou de Crăciun pe care şi l-a făcut Ion Ţiriac
as.ro
Cel mai tare cadou de Crăciun pe care şi l-a făcut Ion Ţiriac
Cele mai proaste obiceiuri pentru creierul tău, conform experților Harvard
MediCOOL
Cele mai proaste obiceiuri pentru creierul tău, conform experților Harvard
Vanessa a plecat în vacanță cu mama ei, presupusa amantă a lui Adi Minune, și fratele! Ce face Bogdan de la Ploiești în acest timp
Spynews
Vanessa a plecat în vacanță cu mama ei, presupusa amantă a lui Adi Minune, și fratele! Ce face Bogdan de la Ploiești în acest timp
Copilul stă prea mult pe telefon sau tabletă? Ce e de făcut
DeParinti
Copilul stă prea mult pe telefon sau tabletă? Ce e de făcut
Tot ce trebuie să știi despre sindromul de apnee în somn: ce este, cum se manifestă și cum se tratează
MediCOOL
Tot ce trebuie să știi despre sindromul de apnee în somn: ce este, cum se manifestă și cum se tratează
Rețetă tradițională de sarmale cu carne de porc și orez. Ingrediente și pașii exacți de preparare
HelloTaste
Rețetă tradițională de sarmale cu carne de porc și orez. Ingrediente și pașii exacți de preparare
close
x