Caracatiță, direct din Santorini. Cea mai bună rețetă grecească!
Publicat pe 18.05.2017 la 12:57 Actualizat pe 19.05.2017 la 23:07
Vlad a fost iar in Santorini si a mancat caracatita.
„Bine ați revenit în vacanță, în Santorini, soare și fructe de mare”! Așa ne întâmpină Vlad la această ediție Happy Food.
Nu, Vlad nu este în vacanță, ci în bucătăria restaurantului Santorini, alături de Chef Gabriela, care a gătit caracatiță trasă la tigaie.
Caracatița pregătită de Gabriela este puțin mai deosebită decât caracatița la grill sau cea marinată. Gabriela promite o rețetă simplă, dar delicioasă.
Caracatița se fierbe cu piper, foi de dafin. Când vă veți da seama că este gătită îndeajuns caracatița? Vă spune Chef Gabriela. Trebuie doar să urmăriți clipul alăturat.
Ingrediente:
- Caracatiță
- Ulei de măsline
- Piper
- Sare
- Usturoi
- Oțet
- Ardei iute
- Vin alb demisec
- Lămâie
- Oregano