Paste Carbonara flambate în coniac și parmezan. Sună spectaculos, nu-i așa?
Publicat pe 21.03.2017 la 19:19 Actualizat pe 25.03.2017 la 11:29
Vlad a mancat paste carbonara cu smantana, flambate in coniac, gatite de Marian Carbunaru.
Marian Cărbunaru l-a invitat pe Vlad la restaurantul unde lucrează și a gătit pentru Happy Food paste carbonara.
„În restaurant trebuie să stai bine cu nervii și să ai forță de muncă”, spune Marian Cărbunaru, bucătarul care mărturisește că nu i-a plăcut de la început să gătească, deși o face de la 15 ani.
El a gătit varianta românească a pastelor carbonara, pentru că a adăugat smântână. Ingredientul surpriză este coniacul pe care l-a flambat într-o roată de parmezan, în care a adăugat apoi pastele. Un deliciu, ce să mai spunem?
Ingrediente:
- Ulei de măsline
- Bacon
- Smântână
- Supă de pui
- Parmezan
- Sare
- Piper negru
Urmăriți clipul alăturat și vedeți care sunt pașii de realizare a acestei rețete spectaculoase.