Mihaela Sava, aka ”Prăjiturela”, prezintă ”desertul de panică”

Publicat pe 22.10.2018 la 15:16 Actualizat pe 22.10.2018 la 17:38

Mihaela Sava, alias ”Prăjiturela” este invitata acestei ediții a emisiunii ”CulTOUR”. După ce ne-a încântat și ne-a făcut poftă cu preparatele pe care le-a făcut, sezonul trecut, la rubrica ”Don Apetit”, Mihaela revine la CulTOUR să ne răspundă celor 61 de întrebări ale emisiunii difuzate de postul Happy Channel zilnic, de la ora 17.30 (în reluare, de la ora 23.00).

Mihaela Sava, alias ”Prăjiturela” este invitata acestei ediții a emisiunii ”CulTOUR”. După ce ne-a încântat și ne-a făcut poftă cu preparatele pe care le-a făcut, sezonul trecut, la rubrica ”Don Apetit”, Mihaela revine la CulTOUR să ne răspundă celor 61 de întrebări ale emisiunii difuzate de postul Happy Channel zilnic, de la ora 17.30 (în reluare, de la ora 23.00).

La CulTOUR, bloggerul culinar a dezvăluit câte nume de alint are:

Familia îmi zice Miha, soțul și prietenii îmi spun Ela, dar, lumea mare îmi spune Prăji”.

Mihaela a povestit că gătitul este pasiunea la care nu ar renunța niciodată. Cum a înteput totul? De mic copil, ne spune Mihaela Sava. Prima amintire pe care o are referitoare la gătit este una... simpatică, spune ”Prăjiturela”.

Eram singură acasă și am așteptat-o pe mama cu ceai, ciorbă, sirop, un sandviș și fructe cu zahăr. Masa era frumos aranjată, dar nu a putut să mănânce nimic. Îmi plăcea ideea să aștept oamenii cu mâncare, să am musafiri”.

Cum a avut o perioadă încărcată, Mihaela a arătat la emisiunea ”CulTOUR” cum prepară ea un... desert de panică, Ingredientele și modul de preparare le descoperiți în clipul de mai jos.

Vă invităm să-i aflați poveste Mihaelei în clipul de mai jos.

În articolul Mihaela Sava, aka ”Prăjiturela”, prezintă ”desertul de panică”:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 16 aprilie 2025. Balanțele își regăsesc pofta de viață. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Sfânta şi Marea Miercuri din Săptămâna Patimilor. Tradiţii şi obiceiuri în ziua în care Iisus a fost trădat de Iuda
a1.ro
Care este ziua ta norocoasă în funcție de zodie în perioada 15-20 aprilie 2025, potrivit horoscopului. Află când îți merge bine
HelloTaste.ro
Cozonac Babka cu mac și nuci. Un dans între tradiție și rafinament
Catine
Cât timp se fierbe carnea de pui pentru salata de boeuf? Pașii ca să obții cea mai bună salată de boeuf
useit.ro
Blue Origin a făcut istorie cu primul echipaj feminin care a ajuns în spațiu. La bord s-au aflat Katy Perry și partenera lui Jeff Bezos
as.ro
Ce scrie, de fapt, în buletinul lui Ion Ţiriac. Care este numele real al magnatului român
MediCOOL
Cum influențează modul de preparare sănătatea organismului. Care sunt sfaturile farmaciștilor pentru o alimentație echilibrată
Spynews
Singurele imagini cu casa în care locuiește David Pușcaș: ”V-am primit în haos că aseară am făcut live” / GALERIE FOTO
DeParinti
Ajută-ți copilul să-i placă să învețe prin antrenarea creierului
MediCOOL
Ce este indicat să știi despre prăjire. Cum poți folosi această metodă de gătit într-un mod mai sănătos
HelloTaste
Ciocolată de casă în foi de napolitană – Rețetă clasică
close
x