Mihaela Sava, aka ”Prăjiturela”, prezintă ”desertul de panică”
Publicat pe 22.10.2018 la 15:16 Actualizat pe 22.10.2018 la 17:38
Mihaela Sava, alias ”Prăjiturela” este invitata acestei ediții a emisiunii ”CulTOUR”. După ce ne-a încântat și ne-a făcut poftă cu preparatele pe care le-a făcut, sezonul trecut, la rubrica ”Don Apetit”, Mihaela revine la CulTOUR să ne răspundă celor 61 de întrebări ale emisiunii difuzate de postul Happy Channel zilnic, de la ora 17.30 (în reluare, de la ora 23.00).
Mihaela Sava, alias ”Prăjiturela” este invitata acestei ediții a emisiunii ”CulTOUR”. După ce ne-a încântat și ne-a făcut poftă cu preparatele pe care le-a făcut, sezonul trecut, la rubrica ”Don Apetit”, Mihaela revine la CulTOUR să ne răspundă celor 61 de întrebări ale emisiunii difuzate de postul Happy Channel zilnic, de la ora 17.30 (în reluare, de la ora 23.00).
La CulTOUR, bloggerul culinar a dezvăluit câte nume de alint are:
”Familia îmi zice Miha, soțul și prietenii îmi spun Ela, dar, lumea mare îmi spune Prăji”.
Mihaela a povestit că gătitul este pasiunea la care nu ar renunța niciodată. Cum a înteput totul? De mic copil, ne spune Mihaela Sava. Prima amintire pe care o are referitoare la gătit este una... simpatică, spune ”Prăjiturela”.
”Eram singură acasă și am așteptat-o pe mama cu ceai, ciorbă, sirop, un sandviș și fructe cu zahăr. Masa era frumos aranjată, dar nu a putut să mănânce nimic. Îmi plăcea ideea să aștept oamenii cu mâncare, să am musafiri”.
Cum a avut o perioadă încărcată, Mihaela a arătat la emisiunea ”CulTOUR” cum prepară ea un... desert de panică, Ingredientele și modul de preparare le descoperiți în clipul de mai jos.
Vă invităm să-i aflați poveste Mihaelei în clipul de mai jos.