Mihaela Sava, aka ”Prăjiturela”, prezintă ”desertul de panică”

Publicat pe 22.10.2018 la 15:16 Actualizat pe 22.10.2018 la 17:38

Mihaela Sava, alias ”Prăjiturela” este invitata acestei ediții a emisiunii ”CulTOUR”. După ce ne-a încântat și ne-a făcut poftă cu preparatele pe care le-a făcut, sezonul trecut, la rubrica ”Don Apetit”, Mihaela revine la CulTOUR să ne răspundă celor 61 de întrebări ale emisiunii difuzate de postul Happy Channel zilnic, de la ora 17.30 (în reluare, de la ora 23.00).

Mihaela Sava, alias ”Prăjiturela” este invitata acestei ediții a emisiunii ”CulTOUR”. După ce ne-a încântat și ne-a făcut poftă cu preparatele pe care le-a făcut, sezonul trecut, la rubrica ”Don Apetit”, Mihaela revine la CulTOUR să ne răspundă celor 61 de întrebări ale emisiunii difuzate de postul Happy Channel zilnic, de la ora 17.30 (în reluare, de la ora 23.00).

La CulTOUR, bloggerul culinar a dezvăluit câte nume de alint are:

Familia îmi zice Miha, soțul și prietenii îmi spun Ela, dar, lumea mare îmi spune Prăji”.

Mihaela a povestit că gătitul este pasiunea la care nu ar renunța niciodată. Cum a înteput totul? De mic copil, ne spune Mihaela Sava. Prima amintire pe care o are referitoare la gătit este una... simpatică, spune ”Prăjiturela”.

Eram singură acasă și am așteptat-o pe mama cu ceai, ciorbă, sirop, un sandviș și fructe cu zahăr. Masa era frumos aranjată, dar nu a putut să mănânce nimic. Îmi plăcea ideea să aștept oamenii cu mâncare, să am musafiri”.

Cum a avut o perioadă încărcată, Mihaela a arătat la emisiunea ”CulTOUR” cum prepară ea un... desert de panică, Ingredientele și modul de preparare le descoperiți în clipul de mai jos.

Vă invităm să-i aflați poveste Mihaelei în clipul de mai jos.

În articolul

Mihaela Sava, aka ”Prăjiturela”, prezintă ”desertul de panică”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 18 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să-și împartă sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Cam un 4.000 de lei ca să trăieşti decent". Ofertele angajatorilor pentru tineri, la târgurile de joburi
a1.ro
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine a primit al doilea premiu
HelloTaste.ro
Brioșe cu mascarpone și rubarbă. Desert simplu, de sezon
Catine
Frittata cu sparanghel. Rețetă pentru un mic dejun savuros
useit.ro
Cele mai bune telefoane Android cu senzor telefoto din 2024. Ce smartphone-uri au impresionat
as.ro
Bruneta asaltată de milionari a dezvăluit cum încearcă bărbaţii însuraţi să o agaţe: „Întotdeauna găsesc o cale”
MediCOOL
Mâncare procesată și ultraprocesată. Ce alimente intră în aceste categorii și care sunt riscurile lor
Spynews
În ce relații a rămas Vero Căliman cu Mirela Retegan, după ce a părăsit „Gașca Zurli”. „Fetița Zurli” a făcut noi mărturisiri: „Nu vreau să...”
DeParinti
Greșeli de disciplină pe care le poți face la început de drum. Cum îți poți educa micuțul în mod corect
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale mesteacănului. La ce se folosesc
HelloTaste
Tort cu două tipuri de mousse, unul de ciocolată și altul de căpșuni
x