Învață să gătești bucate turcești chiar de la bucătarul ambasadorului Turciei în România
Publicat pe 23.04.2018 la 15:29 Actualizat pe 24.08.2018 la 16:13
În cadrul emisiunii "Povești COOL", Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman propun o incursiune în universul Turciei, la Centrul Cultural Yunus Emre.
În cadrul emisiunii "Povești COOL", Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman propun o incursiune în universul Turciei, la Centrul Cultural Yunus Emre. Porțile Centrului Cultural Yunus Emre și-a deschis porțile pentru Școala de vară, în cadrul căreia cursanții pot lua parte la o serie de acțiuni care îi pot ajuta să cunoască mai bine universul Turciei.
În clipul de mai jos aflați ce preparate incredibile cu specific turcesc puteți pregăti. Cea care se ocupă de cursanții Centrul Cultural Yunus Emre este chiar Asan Remzie, bucătarul Ambasadei Turciei în România. De altfel, domnia sa a arătat și în cadrul rubricii ”Don Apetit & CO” cum se prepară lachmaciun ca la mama lui acasă.