La ”PoveştiCool”, actrița Mihaela Trofimov vă invită la teatru, la ”Un tramvai numit dorință”

Publicat pe 08.05.2018 la 16:02 Actualizat pe 08.05.2018 la 16:48

Echipa emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de Happy Channel sâmbăta și duminica, de la ora 15.30, a pătruns în culisele spectacolului și a realizat o serie de interviuri cu protagoniștii.

”Un tramvai numit dorință” este una dintre piesele puse în scenă la Unteatru, din București. Piesa a fost distinsă cu premiile „Teatru de mâine” acordat de Asociația Internațională a Criticilor de Teatru în cadrul Festivalului Național de Teatru București 2013 și Marele Premiu Iasi Fringe Festival 2013. Din distribuție fac parte Mihaela Trofimov, Nicoleta Lefter, Liviu Pintileasa, Richard Bovnoczki.

Echipa emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de Happy Channel sâmbăta și duminica, de la ora 15.30, a pătruns în culisele spectacolului și a realizat o serie de interviuri cu protagoniștii.

Despre această piesă, Mihaela Trofimov a mărturisit că a fost dificilă aducerea în scenă a tuturor personajelor din piesa scrisă Tennessee Williams.

Mi s-a părut o idee curajoasă punerea acestui spectacol în scenă, jucăm spectacolul acesta de vreo cinci ani și sălile sunt pline”, a mărturisit actrița în interviul acordat emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de Happy Channel sâmbăta și duminica, de la ora 15.30 (în reluare luni-vineri, de la 15.30 și luni-joi, de la miezul nopții).

Despre Mihaela Trofimov:

Este absolventă a Academiei de Arte „Luceafarul”, Bucureşti, Facultatea de Teatru, promoţia 1996. Este actriţă a Teatrului „Maria Filotti” din Brăila,: unde a jucat în peste 45 de spectacole, în majoritate având roluri principale. A colaborat cu Teatrul Foarte Mic din Bucureşti, Teatrul de Stat Oradea, Teatrul „Maior Gheorghe Pastia” din Focşani şi Teatrul independent „Unteatru” din Bucureşti. Între anii 2003-2006 a coordonat cercul de mişcare scenică din cadrul proiectului „Terapia prin Teatru”, proiect european cu finanţare PHARE destinat integrării sociale a tinerilor cu dizabilităţi, derulat de Teatrul „Maria Filotti” din Brăila. În film, a jucat în următoarele producţii: ”Joi”, regia Hadrian Marcu (2007), ”Aurora”, regia Cristi Puiu (2010), ”După dealuri”, regia Cristian Mungiu (2012).

În articolul

La ”PoveştiCool”, actrița Mihaela Trofimov vă invită la teatru, la ”Un tramvai numit dorință”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie. "Aleg și eu ce e bun, ce nu e bun"
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x