Meniu de răsfăț - Mușchiuleț de porc în sos de bere brună
Publicat pe 14.06.2017 la 16:52 Actualizat pe 17.06.2017 la 00:06
Vlad s-a rasfatat din nou cu un preparat delicios.
Bine ați venit în bucătăria restaurantului Noah unde Chef Mihai Toader l-a așteptat pe Vlad pentru a-i face o surpriză. El a pregătit un preparat din meniul restaurantului, inaugurat de curând. Mușchiuleț de porc în sos de bere brună.
E o rețetă foarte gustoasă și trebuie să țineți cont de un secret pentru a pregăti carnea cât mai bine.
Ingrediente:
- Mușchi de porc
- Chimen
- Sare
- Piper
- Vin alb
- Cimbrișor
- Ulei de măsline
- Cimbrișor
- Usturoi
- Morcovi
- Unt
Ingrediente pentru sos:
- Bere brună
- Ceapă roșie
- Cimbrișor
- Zahăr brun
- Unt
- Ulei de măsline
Urmăriți clipul alăturat și vedeți care sunt pașii de realizare a rețetei cu care îi veți impresiona pe cei dragi.