O rețetă pentru un mic dejun târziu, cu prietenii: Frittata
Publicat pe 02.02.2017 la 10:22 Actualizat pe 04.02.2017 la 09:33
Cand e prea tarziu sa iei micul dejun si prea devreme sa mananci o ciorba, apeleaza la o frittata.
Atunci când te trezești prea târziu pentru a lua micul dejun, și e prea devreme pentru a mânca o ciorbă, cel mai potrivit este un brunch. Ei bine, aceasta este și propunerea Mihaelei Sava, invitata lui Vlad la această ediție de Happy Food.
Pentru acest moment al zilei, bloggerița recomandă frittata.
”Un fel de omletă, care are la bază cartofi fierți, ouă și… limita este cerul”, explică Mihaela.
Ingrediente:
- Cartofi
- Ouă
- Lămâie
- Unt
- Sare
- Piper
- Somon
- Mozzarella
- Valeriană
Află din clipul alăturat cum se prepară această rețetă.