Pieptul de pui în combinație cu portocala este demențial. Vlad l-a încercat și s-a lins pe degete. Vi-l recomandă!
Publicat pe 18.07.2017 la 17:54 Actualizat pe 18.07.2017 la 23:08
Pieptul de pui cu sos de portocale este alegerea perfecta pentru o masa delicioasa.
Mihaela Sava, cea care deține laprăjiturela.ro, a fost invitată de Vlad pentru această ediție Happy Food, unde nu a venit cu un preparat vegetarian sau un desert, așa cum ne-a obișnuit, ci cu o rețetă pe bază de carne.
Pipet de pui, marinat în sos de portocale, mai exact.
Pentru această rețetă, puteți folosi și piept de curcan sau de porc, în loc de piept de pui, iar rezultatul va fi la fel de delicios.
Ingrediente:
- Piept de pui
- Usturoi
- Oțet balsamic
- Ciuperci
- Porumb sare
- Piper
- Oregano
- Portocale
Urmăriți clipul alăturat și vedeți care sunt pașii de realizare a acestei rețete.