Criss ne prezintă câteva ponturi pentru o viață mai ușoară în bucătărie. Să luăm aminte!
Publicat pe 30.10.2017 la 16:42 Actualizat pe 30.10.2017 la 16:51
Cristina Ciobanasu va prezinta seria de curiozitati.
La rubrica de curiozități, Cristina Ciobănașu vorbește despre modul în care ne putem ușura munca în bucătărie. Fiți ochi și urechi!
V-ați pus vreodată problema că modul în care spargeți un ou nu este cel corect? Varianta clasică, folosită de majoritatea oamenilor, cea în care lovim oul de marginea unui castron nu este și varianta bună pentru că duce la spargerea oului in zeci de bucățele. Cel mai indicat este ca acesta să fie spart de o suprafata plană.
Cu siguranță vi s-a întâmplat și vouă de nenumărate ori să exagerați cu sarea în anumite preparate. Specialiștii spun că putem rezolva aceasta problemă. Una dintre soluții ar fi adăugarea unei cantitati mai mari de sos, de apa sau de legume, însă trebuie să păstrăm proporțiile. Altă soluție ar fi să adăugăm în preparat câteva felii de cartof crud, pe care le vom scoate ulterior.
Pentru alte curiozități urmăriți clipul de mai jos.