Cautare: 507 rezultate dupa tagul "criss"

Horia Ghibuțiu, dezvăluiri din viața lui: ”Prima publicație am făcut-o la 14 ani”

acum 195 zile

Despre cartea ”În timp ce tu dormeai”, despre meseria de jurnalist, Horia a vorbit la emisiunea ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, difuzată zilnic de postul Happy Channel, de la ora 17.30 și în reluale, de la 23.00.

Sore a mărturisit la ”CulTOUR”: ”Sunt o mamă relaxată și, totodată, mă panichez”

acum 212 zile

Actriță și cântăreață, Sore a fost invitata emisiunii CulTOUR, difuzată zilnic de la 17.30 (în reluare, de la ora 23.00), la Happy Channel. Fosta colegă de trupă cu Criss și Vlad, în vremea LaLa Band, Sore a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii.

Unde și-au continuat vacanța Criss și Vlad, după ce au plecat din Cuba? Imaginile te vor lăsa fără cuvinte

acum 302 zile

Vacanța lor nu s-a terminat odată cu plecarea din Cuba. Criss și Vlad au ales o altă destinație unde să își reîncarce bateriile.

Imagini SUPERBE din vacanța petrecută de Criss și Vlad în Cuba. Cuvintele sunt de prisos

acum 304 zile

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, gazdele emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată, în weekend, de Happy Channel, și-au luat rămas bun de la Cuba, țara muzicii și a culorilor, pe care și-au dorit nespus să o viziteze.

”Protozelul trăsnit”, o carte pentru copii și părinți despre un urs, un pinguin și Baba Cloanța, o vedetă TV

acum 318 zile

Care este mesajul acestei cărți, aflați din interviul cu autorul cărții, Daniel Eberhat, acordat emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de Happy Channel în fiecare weekend, al Happy Channel.

Imagini cu Criss și Vlad din vacanță. Cristina Ciobănașu a devenit ”Mica Sirenă”

acum 318 zile

Vlad, glumeț cum este de obicei, și-a intitulat fotografiile cu Criss ”Mica Sirenă”.

Criss și Vlad au plecat în vacanță. Iată ce destinație au ales

acum 324 zile

 După o perioadă încărcată de filmări pentru serialul „Fructul oprit”, dar și pentru emisiunea ”PoveștiCOOL”, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au plecat într-o binemeritată vacanță. Cei doi și-au anunțat fanii pe rețelele de socializare...

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman trăiesc, de 6 ani, o frumoasă poveste de dragoste: „Vlad a fost și este prima mea dragoste”

acum 329 zile

 Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman împart, de 6 ani, o frumoasă poveste de dragoste. Chiar dacă totul a început când erau mici, Criss și Vlad păstrează vie flacăra iubirii, care înflorește pe zi ce trece. Actori în ”Fructul Oprit”,...

Vlad a vorbit despre scenele din ”Fructul Oprit” în care Criss se sărută cu un alt bărbat. Iată ce zic ei și despre nunta lor

acum 330 zile

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și-au spus povestea de iubire în platoul emisiunii ”Totul pentru dragoste”, de la Antena 1.

O fotografie cu Criss și Vlad i-a ”topit” pe fani: ”Poza asta mi-a făcut ziua mai frumoasă”

acum 331 zile

La nici o săptămână de când Criss a anunțat că a făcut o schimbare de look pentru noul seson al serialului ”Fructul Oprit”, fanii nu mai contenesc cu mesajele de apreciere.

”Proiectul Florida”, o poveste emoționantă despre o mamă singură și fiica ei

acum 345 zile

Află care este emoționantă poveste a unei mame singure, la ”PoveștiCOOL”, emisiune difuzată de postul Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, de la 14.30 (în reluare, de luni până vineri, de la 15.30, și de la miezul nopții).

Vlad și-a pregătit discursul pentru Premiile Oscar. Iată cu îi va mulțumi și Criss, la rândul ei

acum 352 zile

Criss l-a provocat să spună care este discursul pe care Vlad speră să îl rostească într-o bună zi pe scenă, sub privirile marilor actori din lumea încreagă.

Vlad mărturisește: ”E terapeutic să ai un prieten imaginar. Nu e ceva neobișnuit”

acum 352 zile

La emisiunea ”PoveștiCOOL”, Vlad face o mărturisire ce o uimește pe Criss. Ei bine, el spune că îi este dor să fie din nou copil, să vorbească cu prietenul lui imaginar. ” Tu ești copil tot timpul! ”, îl întrerupe Criss pe Vlad, care tocmai...

La ce film puteți merge cu prietenii? Ce ziceți de comedia ”I feel pretty”?

acum 380 zile

Despre această super-comedie, Criss, Vlad și Rapha au vorbit la emisiunea ”PoveștiCOOL”, difuzată de postul Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 15.30 (în reluare luni-vineri, ora 15.30 și luni-joi, de la miezul nopții).

”Nu știu cum rezistă Vlad!”. Iată mesajele fanilor pentru Criss și Vlad, după episodul 14 din ”Fructul Oprit”

acum 399 zile

“Fructul Oprit” este un serial dramă produs și regizat de Ruxandra Ion, după un scenariu semnat de Simona Macovei și Radu Grigore, difuzat în fiecare miercuri, de la ora 20.00, la Antena 1. Proiectul se bucură de cele mai noi tehnici de înregistrare, fiind folosită aparatură de ultimă generație pentru film, dar și de o distribuție de excepție, formată din cei mai talentați și iubiți actori din România.

Iată ce farsă i-a făcut Vlad Cristinei Ciobănașu, de 1 aprilie

acum 416 zile

1 Aprilie este Ziua Internațională a Păcălelilor. Și cum este mereu pus pe șotii, Vlad Gherman nu a vurt să rateze ocazia de a-i face Cristinei Ciobănașu o farsă. Doar că... s-a cam grăbit puțintel. Mai exact, cu o zi. La emisiunea ”PoveștiCOOL”, difuzată pe 31...

Criss și Vlad prezintă poveștile... horror pentru copii

acum 422 zile

Ce fel de povești îi atrag pe cei mici? ”Din ce în ce mai mulți copii sunt fani chestii horror”, răspunde Criss la ”PoveștiCOOL”, emisiune difuzată de postul Happy Channel sâmbăta și duminica, de la ora 15.30 (în reluare de luni până vineri, de la 15.30 și după miezul nopții, de luni până joi).

Ce înseamnă fericirea pentru Criss și Vlad

acum 427 zile

Ce îl face pe Vlad Gherman fericit? Ce se spune despre oamenii care zâmbesc mai des?

6 chei ale fericririi. La ”PoveștiCOOL”, Criss și Vlad îți spun ce-i face pe oameni fericiți

acum 427 zile

La emisiunea ”PoveștiCOOL”, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman vorbesc despre fericire. Despre Ziua Internațională a Fericirii, dar și despre ce îi face pe oameni fericiți.

1
2
3
4
5
»

Stirile Antena 1 Observator

observator.tv