Cautare: 497 rezultate dupa tagul "criss"

”Proiectul Florida”, o poveste emoționantă despre o mamă singură și fiica ei

acum 9 zile

Află care este emoționantă poveste a unei mame singure, la ”PoveștiCOOL”, emisiune difuzată de postul Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, de la 15.30 (în reluare, de luni până vineri, de la 15.30, și de la miezul nopții).

Vlad și-a pregătit discursul pentru Premiile Oscar. Iată cu îi va mulțumi și Criss, la rândul ei

acum 16 zile

Criss l-a provocat să spună care este discursul pe care Vlad speră să îl rostească într-o bună zi pe scenă, sub privirile marilor actori din lumea încreagă.

Vlad mărturisește: ”E terapeutic să ai un prieten imaginar. Nu e ceva neobișnuit”

acum 16 zile

La emisiunea ”PoveștiCOOL”, Vlad face o mărturisire ce o uimește pe Criss. Ei bine, el spune că îi este dor să fie din nou copil, să vorbească cu prietenul lui imaginar. ” Tu ești copil tot timpul! ”, îl întrerupe Criss pe Vlad, care tocmai...

La ce film puteți merge cu prietenii? Ce ziceți de comedia ”I feel pretty”?

acum 44 zile

Despre această super-comedie, Criss, Vlad și Rapha au vorbit la emisiunea ”PoveștiCOOL”, difuzată de postul Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 15.30 (în reluare luni-vineri, ora 15.30 și luni-joi, de la miezul nopții).

”Nu știu cum rezistă Vlad!”. Iată mesajele fanilor pentru Criss și Vlad, după episodul 14 din ”Fructul Oprit”

acum 63 zile

“Fructul Oprit” este un serial dramă produs și regizat de Ruxandra Ion, după un scenariu semnat de Simona Macovei și Radu Grigore, difuzat în fiecare miercuri, de la ora 20.00, la Antena 1. Proiectul se bucură de cele mai noi tehnici de înregistrare, fiind folosită aparatură de ultimă generație pentru film, dar și de o distribuție de excepție, formată din cei mai talentați și iubiți actori din România.

Iată ce farsă i-a făcut Vlad Cristinei Ciobănașu, de 1 aprilie

acum 80 zile

1 Aprilie este Ziua Internațională a Păcălelilor. Și cum este mereu pus pe șotii, Vlad Gherman nu a vurt să rateze ocazia de a-i face Cristinei Ciobănașu o farsă. Doar că... s-a cam grăbit puțintel. Mai exact, cu o zi. La emisiunea ”PoveștiCOOL”, difuzată pe 31...

Criss și Vlad prezintă poveștile... horror pentru copii

acum 86 zile

Ce fel de povești îi atrag pe cei mici? ”Din ce în ce mai mulți copii sunt fani chestii horror”, răspunde Criss la ”PoveștiCOOL”, emisiune difuzată de postul Happy Channel sâmbăta și duminica, de la ora 15.30 (în reluare de luni până vineri, de la 15.30 și după miezul nopții, de luni până joi).

Ce înseamnă fericirea pentru Criss și Vlad

acum 91 zile

Ce îl face pe Vlad Gherman fericit? Ce se spune despre oamenii care zâmbesc mai des?

6 chei ale fericririi. La ”PoveștiCOOL”, Criss și Vlad îți spun ce-i face pe oameni fericiți

acum 91 zile

La emisiunea ”PoveștiCOOL”, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman vorbesc despre fericire. Despre Ziua Internațională a Fericirii, dar și despre ce îi face pe oameni fericiți.

Cimitirul Vesel, locul unde te plimbi cu zâmbetul pe buze printre morminte

acum 94 zile

În această ediție de ”PoveștiCOOL”, ai un interviu cu Roxana Mihalcea, autoarea cărții ”Crucile de la Săpânța”, o colecție ce adună sute de epitafuri lizibile de pe crucile din renumitul cimitir, intrat în patrimoniul UNESCO.

La mulți ani, Criss și Vlad! 6 ani de iubire, 6 ani de fericire

acum 94 zile

 De 6 ani împreună, la bine și la rău! Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, ambasadorii postului Happy Channel au împlinit 6 ani de iubire, 6 ani de când formează un întreg. ” Cel mai fericit om! 6 ani plini de evenimente. Am trecut împreună...

Vlad către Criss: ”De unde vii la ora asta?”

acum 100 zile

Vlad, singur în bucătărie, se întreabă oare unde a dispărut Criss. În timp ce el își face de lucru, Criss descuie ușa de la intrare și... este supusă unui interogatoriu.

Criss și Vlad, în pielea unor vârstnici. Epilog

acum 101 zile

După ce am văzut prin ce trec bătrânii din ziua de azi pe stradă, a venit vremea concluziilor. Criss și Vlad și-au imaginat ce discută vârstnicii între ei.

Tineri versus bătrâni. Criss și Vlad au intrat în pielea unor vârstnici

acum 101 zile

La ”PoveștiCOOL”, emisiune difuzată de Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, de la 15.30, au realizat un moment actoricesc de excepție pe această eternă dispută dintre dintre generații.

Cum arătau Criss, Vlad și Rapha în urmă cu doi ani, când a început să emită Happy Channel

acum 105 zile

 Azi, pe 8 martie, Happy Channel sărbătorește nu doar femeile, ci și ziua ”de naștere” a postului. În urmă cu doi ani, Happy channel a emis pentru prima oară. La ceas aniversar, Happy Channel anunță o serie de schimbări , pe care le veți vedea și voi,...

”Fericiți pentru totdeauna”, povestea unui cuplu care se desparte pentru a se reîndrăgosti unul de celălalt

acum 114 zile

Despre această carte, dar și despre alte titluri au apărut la editura Corint, Criss, Vald și Rapha au vorbit la ”PoveștiCOOL.

AȘA vor arăta Criss și Vlad la bătrânețe! Vor fi niște bătrânei simpatici, nu?

acum 115 zile

 V-ați gândit vreodată cum ar arăta Criss și Vlad peste mulți mulți ani, când vor fi bunici? La fel de îndrăgostiți, nu? Dar cum vor arăta chipurile lor brăzdate de riduri și cu multe fire albe de păr vi-i imaginați? Ei bine, Cristina Ciobănașu și Vlad...

Criss și Vlad vor să îți dea cadouri COOL. Iată ce trebuie să faci

acum 115 zile

Avem pentru voi o grămadă de cadouri supriză, iar Criss și Vlad le vor împărți cu mare drag telespectatorilor Happy în fiecare weekend! Așadar, fii pe fază și ia-ne cadourile COOL! Dacă și tu îți dorești un cadou din partea lui Criss și Vlad, atunci citește...

Cine a fost Dragobete și care e legenda lui? Aflați totul de la Criss, la ”PoveștiCOOL”

acum 115 zile

Că tot este februarie luna iubirii, la emisiunea ”PoveștiCOOL”, Cristina Ciobănașu a vorbit despre legenda lui Dragobete, fiul Babei Dochia.

1
2
3
4
5
»

Observator.TV