Pui cu legume în trei culori, preparat în stil indian și thailandez
Publicat pe 19.02.2018 la 15:48 Actualizat pe 24.08.2018 la 16:15
Când aveți poftă de ceva oriental, puteți încerca această rețetă inedită, preparată de Alex Cîrțu: pui cu legume în trei culori și curry, o combinație din bucătăria indiană și thailandeză. Vlad Gherman a fost, pur și simplu, vrăjit de preparatul lui Alex, invitatul său la rubrica ”Don Apetit & CO”, din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată la Happy Channel.
Ingrediente:
- file din piept de pui (tăiat cubulețe)
- pastă curry verde și galben
- chimion
- usturoi
- ghimbir
- lapte de cocos
- amidon
- peperoncini
- ulei de măsline
- ardei gras în 3 culor
- ceapă verde
- lemongrass (lămâiță)
- orez basmatic
- unt
Cum se prepară, dar și o serie de ponturi în bucătărie aflați din clipul alăturat: