Cautare: 96 rezultate dupa tagul "don apetit "

Supă cremă de conopidă cu mentă, busuioc, rădăcinoase albe și cartof dulce

acum 13 zile

Chef Mihai Toader i-a dat, din nou, întâlnire lui Vlad Gherman în bucătăria de la școala Horeca, pentru o nouă sesiune de gătit a la ”Don Apetit & CO”, rubrica din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de postul Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică.

Desert: tartă întoarsă, din doar cinci ingrediente: caise, afine, unt, zahăr brun, aluat fraged

acum 20 zile

Chef Dan Bogatu, invitatul ediției, îi propune lui Rapha să devină... mâinile lui. Adică, chef Bogatu e cu teoria, Rapha cu practica. Cei doi fac echipă și prepară un desert absolut delicios, pe care oricine îl poate face: o tartă întoarsă.

Burger cu... somon, din chifle cu cărbune. La ”Don Apetit & Co” ai rețeta... plus o surpriză în bucătărie

acum 27 zile

Telespectatorii Happy Channel s-au obișnuit să îl vadă pe Vlad Gherman în rol de ajutor de bucătar sau chiar de bucătar, la ”Don Apetit & Co”, rubrica de gătit din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 14.30 (în reluare de luni până joi, de la miezul nopții, și de luni până vineri, de la 15.30).

Sâmbătă, la ”PoveștiCOOL”, Rapha este cel care intră în bucătăria ”Don Apetit & Co”

acum 30 zile

 La ”Don Apetit & Co”, rubrica de gătit din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, cel care stă la butoane în bucătărie nu este Vlad Gherman, așa cum v-ați obișnuit. Bunul lui prieten, Rapha, va avea rolul de gazdă, de data aceasta. Iar responsabil cu...

Știți ce este acela ”lachmacun”? Iată cum se prepară

acum 34 zile

Știți ce este acela ”lachmacun”? Este un preparat des întâlnit în Turcia, pe bază de carne tocată, cu lipie, iarut, verdeață, mentă și lămâie.

3 rețete de mic dejun, pe care nu le găsiți pe internet (până acum). Iată recomandările ”Don Apetit & CO”

acum 48 zile

Iată ce sugestii are chef Alex Cârțu de mic dejun, cea mai importantă masă a zilei. Este vorba despre trei preparate: vafe, quesadilla și milkshake.

Piept de pui cu garnitură de ratatouille

acum 54 zile

Chef Marius Dumitru propune, pentru această ediție de ”Don Apetit & CO”, o rețetă cu nume de desene animate: piept de pui cu garnitură de piure de morcov și ratatouille.

Prăjitură mille feuille cu cremă de... ceai verde japonez

acum 62 zile

La ”Don Apetit & Co” vă prezentăm o rețetă specială de desert. Este vorba despre prăjitura mille feuille cu o cremă de... ceai verde japonez.

Ce se întâmplă în bucătăria unui restaurant? Don Apetit & Co îți arată cum se prepară ravioli

acum 62 zile

Care este concluzia, o aflați la ”Don Apetit&Co”, rubrică din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de postul Happy Channel sâmbăta și duminica, de la ora 14.30 (în reluare luni-vineri, ora 15.30, și luni-joi, de la miezul nopții).

Prăjitură cu gem, desertul rapid cu doar 7 ingrediente

acum 69 zile

Pentru această ediție de ”Don Apetit & CO”, Mihaela a pregătit un desert rapid: o prăjitură cu gem.

Kunefe, desertul turcesc de care te vei îndrăgosti de la prima mușcătură

acum 69 zile

Vă este poftă de ceva dulce? Atunci încercați kunefe! Rețeta o aveți la ”Don Apetit & Co”.

Kisir - salată turcească făcută ca la mama ei!

acum 76 zile

Pentru această ediție de ”Don Apetit & CO”, Asan Remzie a preparat, cum altfel, ceva cu specific turcesc. Este vorba despre kisir, o salată turcească.

Ce mâncare îți poți lua la serviciu? Încearcă această salată la borcan, o explozie de vitamine

acum 76 zile

La Happy Channel, Vlad o are invitată la "Don Apetit & co" pe bloggerița Mihaela Negrescu, alături de care va găti o delicioasă salată, ușor de pregătit și numai bună de savurat în sezonul cald.

Rulou din piept de pui cu piure de morcovi și ratatouille, un peparat à la Don Apetit & CO

acum 83 zile

Trebuie să încercați această rețetă, propusă de invitatul lui Vlad Gherman la ”Don Apetit &CO”, rubrică din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”: piept de pui cu piure de morcovi și ratatouille.

Rețetă de lahmaciun (pizza turcească), așa cum se face la mama lui acasă, în Turcia

acum 90 zile

Asan Remzie este invitata lui Vlad Gherman la această ediție de ”Don Apetit & Co”, rubrică din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de postul Happy Channel sâmbăta și duminica, de la ora 15.30.

Mușchiuleț de porc rulat în prosciutto, cu legume crocante și piure de mazăre

acum 97 zile

Cum stau lucrurile în bucătăria unui restaurant? Aflați la ”Don Apetit & CO”, rubrică din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de Happy Channelîn fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 15.30 (în reluare luni-vineri, ora 15. 30 și luni-joi, după miezul nopții).

Stufat de miel cu împletitură din usturoi și garnitură de cușcuș

acum 103 zile

Dan Bogatu este cel pe care Vlad Gherman îl sună ori de câte ori vrea un preparat spectaculos. Un preparat rapid, spectaculor, care îi va impresiona pe musafiri este, spune Chef Dan Bogatu, este stufatul din cotlet de miel, cu garnitură de cușcuș.

Criss și Vlad trec la cratiță. Iată cum fac ei ”Nachos cu pui”

acum 111 zile

 La ”Don Apetit”, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au preluat controlul. De data aceasta, ei sunt cei care trec la cratiță și ne arată cum fac eu nachos cu pui..  ” Suntem în bucătăria Happy și e prima rețetă pe care o facem aici. O să facem...

Mic dejun ”explozie de energie”. Iată rețeta la ”Don Apetit & Co”

acum 118 zile

 La ”Don Apetit & CO” Chef Ștefan Popescu a venit cu o rețetă pentru un mic dejun plin de energie. Un preparat bogat în vitamine, fier, vitamina C, antioxidanți, carbohidrați - tot ce ai nevoie pentru o zi plină de energie. Un mic dejun rapid, o explozie de...

Supă cremă de conopidă cu busuioc, mentă și pătrunjel

acum 124 zile

Ce și-a propus Mihai să ne învețe? Cum se prepară o supă cremă de conopidă ca la carte. Pare un preparat simplu, dar, avertismentul lui chef Mihai Toader este că, în realitate, lucrurile nu sunt atât de simple când vine vorba de aceasta.

1
2
3
4
5