Cautare: 89 rezultate dupa tagul "don apetit "

Prăjitură mille feuille cu cremă de... ceai verde japonez

acum 3 ore

La ”Don Apetit & Co” vă prezentăm o rețetă specială de desert. Este vorba despre prăjitura mille feuille cu o cremă de... ceai verde japonez.

Ce se întâmplă în bucătăria unui restaurant? Don Apetit & Co îți arată cum se prepară ravioli

acum 6 ore

Care este concluzia, o aflați la ”Don Apetit&Co”, rubrică din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de postul Happy Channel sâmbăta și duminica, de la ora 15.30 (în reluare luni-vineri, ora 15.30, și luni-joi, de la miezul nopții).

Prăjitură cu gem, desertul rapid cu doar 7 ingrediente

acum 6 zile

Pentru această ediție de ”Don Apetit & CO”, Mihaela a pregătit un desert rapid: o prăjitură cu gem.

Kunefe, desertul turcesc de care te vei îndrăgosti de la prima mușcătură

acum 7 zile

Vă este poftă de ceva dulce? Atunci încercați kunefe! Rețeta o aveți la ”Don Apetit & Co”.

Kisir - salată turcească făcută ca la mama ei!

acum 14 zile

Pentru această ediție de ”Don Apetit & CO”, Asan Remzie a preparat, cum altfel, ceva cu specific turcesc. Este vorba despre kisir, o salată turcească.

Ce mâncare îți poți lua la serviciu? Încearcă această salată la borcan, o explozie de vitamine

acum 14 zile

La Happy Channel, Vlad o are invitată la "Don Apetit & co" pe bloggerița Mihaela Negrescu, alături de care va găti o delicioasă salată, ușor de pregătit și numai bună de savurat în sezonul cald.

Rulou din piept de pui cu piure de morcovi și ratatouille, un peparat à la Don Apetit & CO

acum 21 zile

Trebuie să încercați această rețetă, propusă de invitatul lui Vlad Gherman la ”Don Apetit &CO”, rubrică din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”: piept de pui cu piure de morcovi și ratatouille.

Rețetă de lahmaciun (pizza turcească), așa cum se face la mama lui acasă, în Turcia

acum 28 zile

Asan Remzie este invitata lui Vlad Gherman la această ediție de ”Don Apetit & Co”, rubrică din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de postul Happy Channel sâmbăta și duminica, de la ora 15.30.

Mușchiuleț de porc rulat în prosciutto, cu legume crocante și piure de mazăre

acum 34 zile

Cum stau lucrurile în bucătăria unui restaurant? Aflați la ”Don Apetit & CO”, rubrică din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de Happy Channelîn fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 15.30 (în reluare luni-vineri, ora 15. 30 și luni-joi, după miezul nopții).

Stufat de miel cu împletitură din usturoi și garnitură de cușcuș

acum 41 zile

Dan Bogatu este cel pe care Vlad Gherman îl sună ori de câte ori vrea un preparat spectaculos. Un preparat rapid, spectaculor, care îi va impresiona pe musafiri este, spune Chef Dan Bogatu, este stufatul din cotlet de miel, cu garnitură de cușcuș.

Criss și Vlad trec la cratiță. Iată cum fac ei ”Nachos cu pui”

acum 49 zile

 La ”Don Apetit”, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au preluat controlul. De data aceasta, ei sunt cei care trec la cratiță și ne arată cum fac eu nachos cu pui..  ” Suntem în bucătăria Happy și e prima rețetă pe care o facem aici. O să facem...

Mic dejun ”explozie de energie”. Iată rețeta la ”Don Apetit & Co”

acum 56 zile

 La ”Don Apetit & CO” Chef Ștefan Popescu a venit cu o rețetă pentru un mic dejun plin de energie. Un preparat bogat în vitamine, fier, vitamina C, antioxidanți, carbohidrați - tot ce ai nevoie pentru o zi plină de energie. Un mic dejun rapid, o explozie de...

Supă cremă de conopidă cu busuioc, mentă și pătrunjel

acum 62 zile

Ce și-a propus Mihai să ne învețe? Cum se prepară o supă cremă de conopidă ca la carte. Pare un preparat simplu, dar, avertismentul lui chef Mihai Toader este că, în realitate, lucrurile nu sunt atât de simple când vine vorba de aceasta.

Paste pomodoro cu spaghete preparate în casă

acum 70 zile

Chef Victor Nemeș este invitatul lui Vlad Gherman la ”Don Apetit & CO”, din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 15.30, și în reluare de luni până vineri, de la 15.30, și de luni până joi, după miezul nopții.

Doradă în stil mediteranean cu legume

acum 75 zile

Câștigătorul emisiunii ”Chefi la cuțite” este invitatul lui Vlad Gherman la această ediție de „Don Apetit &Co”, rubrică din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată la Happy Channel sâmbăta și duminica, de la 15.30. Cristian Șerb a...

ADEVĂRATELE paste carbonara se fac cu doar cinci ingrediente

acum 77 zile

Câștigătorul emisiunii ”Chefi la cuțite” este invitatul lui Vlad Gherman la această ediție de „Don Apetit &Co”, rubrică din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată la Happy Channel sâmbăta și duminica, de la 15.30.

Care este cel mai romantic preparat culinar? Vă dăm un indiciu: este ceva franțuzesc

acum 83 zile

Chef Ștefan Popescu este cel care ne dezvăluie din tainele acestui preparat, ce aduce cu o tartă. Dar, cel care ”execută” preparatul este chiar gazda emisiunii, Vlad Gherman în persoană.

Supa detox cu broccoli și usturoi copt, perfectă pentru trecerea de la iarnă la primăvară

acum 98 zile

Aflat în bucătăria ”BucătărașTV”, Vlad Gherman a aflat de la chef Alex Cîrțu cum se prepară o supă detox, perfectă pentru această perioadă. Invitatul lui la ”Don Apetit &Co”, difuzată în cadrul emisiunii ”PoveștiCoool”,...

Din 3 februarie, la Happy Channel ai noi emisiuni. Iată ce surprize ți-am pregătit

acum 112 zile

Cristina Ciobănașu, Vlad Gherman, Rapa și Irina Margareta Nistor revin cu surprize pentru telespectatori

Un desert-minune: biscuiți-trufe cu ciocolată amăruie și copți la cuptor

acum 145 zile

” Sunt, de fapt, niște trufe cu ciocolată, pe care o să le coacem la cuptor. Sunt extrem de simplu de făcut și nu o să ne ia foarte mult timp” , a explicat Isabela Dobrin la emisiunea ”Don Apetit”, difuzată de postul Happy Channel de luni până miercuri, de...

1
2
3
4
5

Observator.TV