Putea să devină medic, dar a ales actoria. Daniela Nane îi este recunoscătoare unei persoane că a ajutat-o să își urmeze visul

Publicat pe 26.05.2017 la 14:52 Actualizat pe 27.05.2017 la 01:00

A absolvit cel mai bun liceu de fizica-chimie. La cat de buna era la aceste materii, ar fi intrat fara probleme la Medicina. Dar, ea a visat sa devina actrita.

Actrița Daniela Nane a mărturisit la Happy Tribute, by Anca Țurcașiu, că a știut de copil ce meserie își dorea să practice. Și, deși a mers la cel mai bun liceu de fizică-chimie, ea a continuat cu actoria, nu cu medicina. Iar pentru asta, spune Daniela Nane, îi este recunoscătoare mamei sale, care nu a dat-o la Facultatea de Medicină, așa cum au făcut aproape toți colegii ei de clasă.

Voiam să fiu actriță de când aveam 2-3 ani. Nici nu știam ce înseamnă actriță și eu voiam să fiu actriță. Am crescut cu gândul ăsta, iar mama spera că o să îmi treacă. Eram elevă la cel mai bun liceu din Iași, la fizică-chimie, care pregătea mediciniștii. Din cei 36 de colegi de-ai mei, 30 sunt medici. După treapta a doua, zic, <Mama, te rog să mă lași să dau la Teatru>. Când a văzut mama că nu termin cu treaba asta, a zis <Hai!>. Trebuie să îi fiu recunoscătoare că m-a lăsat să fac ce mi-am dorit. Cel mai bun sfat pe care l-aș da părinților este acela de aibă în ceea ce simt copiii lor că vor să facă”.


Născută pe 29 Noiembrie 1971 la Iași, Daniela Nane a practicat balet clasic, echitație, ski, patinaj, înot. În 1991, câștigă titlul de Miss România, fiind prima Miss după revoluția din 1989. Tot în 1991, Daniela este prima româncă intrată în concursul Miss Universe.
A absolvit Academia de Teatru și Film în 1995 și este repartizata la Teatrul Bulandra. Daniela Nane are o carieră impresionantă, încununată cu trei premii UNITER.

În articolul

Putea să devină medic, dar a ales actoria. Daniela Nane îi este recunoscătoare unei persoane că a ajutat-o să își urmeze visul

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie. "Aleg și eu ce e bun, ce nu e bun"
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x