Radu Vâlcan, pasionat de COOKING! Uite cu ce delicatesă îl surprinde pe Vlad!

Publicat pe 09.10.2016 la 13:04 Actualizat pe 09.10.2016 la 13:12

O editie cu cele mai multe surprize!

În ediția de mâine a emisiunii Happy Day, difuzată de la 8:30 la 9:00, pe Happy Channel, Vlad are un invitat celebru, pe Radu Vâlcan, un proaspăt tătic, pentru care gătitul este o plăcere.

Când doi Vărsători se întâlnesc în bucătărie, ambii pasionați de cooking, rezultatul este unul spectaculos. Radu Vâlcan pregătește o rețetă delicioasă și anume, risotto cu creveți. Pe lângă orez și creveți, mai este nevoie de smantână, usturoi, ceapă, parmezan, sare, supă de pui… și încă două ingrediente speciale, pe care telespectatorii le vor descoperi la Happy Food, mâine dimineață.

Happy Fitness începe in forță cu 5 minute de antrenamente super energizante! De această dată, Carmen Brumă le propune lui Criss, Vlad și telespectatorilor, exerciții cu coarda elastică.

Happy Night vine de la 23:20, pe Happy Channel, cu informații despre filme, cărți și regizori importanți, plus recomandări medicale dedicate femeilor.

Happy Cinema by Criss și Vlad îl aduce în centrul discuției pe Pedro Almodovar, un regizor care a scris istorie în cinematografia mondială. Spaniolul se poate mândri cu 120 de premii la cele mai importante festivaluri de filme din lume. Telespectatorii vor afla care sunt cele mai apreciate filme realizate de Pedro Almodovar, dar și noutăți despre ultima sa premieră, Julieta, nominalizată la Cannes, ce poate fi vizionată și în cinematografele din România.

La Golden Book, Criss vorbește despre romanul Tess of the d'Urbervilles de Thomas Hardy, ce prinde viață în cea mai celebră ecranizare a ei, sub bagheta magică a regizorului polonez, Roman Polanski. Filmul a avut premiera în 1979 și a obținut 3 premii Oscar.

La Happy Med, Carmen Brumă și invitata sa, dr. Carmen Ianiotescu (medic obstetrică ginecologie) discută despre cancerul la sân, a doua mare cauză de mortalitate la nivel mondial, după bolile cardiovasculare. Ce trebuie să facă fiecare femeie pentru prevenția acestei boli, telespectatoarele vor afla mâine seară, de la 23:20, la Happy Night, pe Happy Channel.

În articolul

Radu Vâlcan, pasionat de COOKING! Uite cu ce delicatesă îl surprinde pe Vlad!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x