Rețeta zilei: piept de rață cu garnitură din pere, andive și scorțișoară

Publicat pe 20.01.2017 la 17:10 Actualizat pe 21.01.2017 la 09:56

Iata o reteta de sezon.

De la chef Mihai Toader, Vlad a aflat cum se prepară pieptul de rață cu garnitură din pere și andive.

”Pentru a găti acest preparat o să folosim o tehnologie nouă. Avem un piept de rață, căruia o să îi facem o garnitură dulceagă, cu baby andivă puțin amară, pentru că vrem să avem toate gusturile în farfurie”, dezvăluie chef Mihai Toader, invitatul lui Vlad la Happy Food.

Ingrediente:

Urmărește clipul de mai sus pentru a vedea care este modul de preparare.

În articolul

Rețeta zilei: piept de rață cu garnitură din pere, andive și scorțișoară

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 23 noiembrie 2024. Gemenii primesc vești bune. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cât de puternică este "Oreșnik", misterioasa rachetă nouă cu care Rusia a lovit Ucraina
a1.ro
Horoscop weekend 23- 24 noiembrie 2024. Ce zodii sunt binecuvântate de Univers în aceste două zile
HelloTaste.ro
Chec de post cu dovleac copt, foarte aromat și colorat
Catine
Sezonul Săgetătorului aduce schimbări majore pentru zodii. Află dacă te numeri printre nativii care trec prin transformări
useit.ro
Grevă pornită de un robot. Cum a convins mașinăria alți 12 roboți să își părăsească postul de lucru
as.ro
Cine i-a golit buzunarele celebrului milionar român care şi-a înşelat soţia 16 ani: „A fost fabulos”
MediCOOL
Ce este stomatita aftoasă și cum se tratează. Cauze și poze
Spynews
Breaking news! Alina Petre a obținut un ordin de protecție pentru 5 zile împotriva celui de care s-a despărțit, dar care îi este încă soț. Vedeta se teme pentru viața ei
DeParinti
Au început să intre banii pe cardurile educaționale. Peste 650.000 de părinți cu posibilități reduse vor primi câte 500 de lei
MediCOOL
Medicamentele pentru diabet pot ajuta la reducerea dependenței de alcool. Un studiu a evaluat efectele administrării lor în organism
HelloTaste
Paste cu ciuperci de post. O rețetă simplă și gustoasă
x