Rețeta zilei: piept de rață cu garnitură din pere, andive și scorțișoară
Publicat pe 20.01.2017 la 17:10 Actualizat pe 21.01.2017 la 09:56
Iata o reteta de sezon.
De la chef Mihai Toader, Vlad a aflat cum se prepară pieptul de rață cu garnitură din pere și andive.
”Pentru a găti acest preparat o să folosim o tehnologie nouă. Avem un piept de rață, căruia o să îi facem o garnitură dulceagă, cu baby andivă puțin amară, pentru că vrem să avem toate gusturile în farfurie”, dezvăluie chef Mihai Toader, invitatul lui Vlad la Happy Food.
Ingrediente:
- Piept de rață
- Andivă
- Pere
- Portocale
- Sare
- Unt
- Scorțișoară
- Cimbru
- Piper
- Mix de codimente
- Cuișoare.
Urmărește clipul de mai sus pentru a vedea care este modul de preparare.