Rețeta zilei: piept de rață cu garnitură din pere, andive și scorțișoară

Publicat pe 20.01.2017 la 17:10 Actualizat pe 21.01.2017 la 09:56

Iata o reteta de sezon.

De la chef Mihai Toader, Vlad a aflat cum se prepară pieptul de rață cu garnitură din pere și andive.

”Pentru a găti acest preparat o să folosim o tehnologie nouă. Avem un piept de rață, căruia o să îi facem o garnitură dulceagă, cu baby andivă puțin amară, pentru că vrem să avem toate gusturile în farfurie”, dezvăluie chef Mihai Toader, invitatul lui Vlad la Happy Food.

Ingrediente:

Urmărește clipul de mai sus pentru a vedea care este modul de preparare.

În articolul

Rețeta zilei: piept de rață cu garnitură din pere, andive și scorțișoară

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Banii noștri s-au dus". Doi tineri s-au trezit fără 10.000 de dolari în cont. Era avansul pentru casa pe care şi-o doreau în SUA
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Ce a putut face miliardarul Ion Ţiriac pentru o vedetă uriaşă a României. Totul a ieşit la iveală abia acum
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x