Risotto cu parmezan și mix de ciuperci de pădure
Publicat pe 26.01.2017 la 12:43 Actualizat pe 28.01.2017 la 11:01
O reteta simpla, pe gustul tuturor.
Isabela Dobrin, de la isabelacusine.eu, este cea care gătește în această ediție de Happy Food.
”Trebuie să respectăm câțiva pași de bază pentru un risotto bun. În primul rând, avem nevoie de supă de pui, cu legume, fiartă la foc mic 2-3 ore. Special pentru risotto se alege un orez cu bobul rotund. Mai folosesc și ciuperci uscate, pe care le-am hidratat în apă caldă”, i-a răspuns Isabela lui Vlad la întrebarea ”Ce trebuie să facem ca risotto să iasă ca la carte?”.
Ingrediente:
- Supă de pui
- Sare
- Piper
- Unt
- Orez arborio
- Parmezan
- Ceapă
- Ciuperci uscate
- Usturoiu
- Chili
- Ciuperci champignon
- Vin alb sec
Urmărește clipul de mai sus pentru a vedea care este modul de preparate.