Rulou din piept de pui cu piure de morcovi și ratatouille, un peparat à la Don Apetit & CO
Publicat pe 30.04.2018 la 13:00 Actualizat pe 24.08.2018 la 16:13
Trebuie să încercați această rețetă, propusă de invitatul lui Vlad Gherman la ”Don Apetit &CO”, rubrică din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”: piept de pui cu piure de morcovi și ratatouille.
Ați rămas în pană de idei? Nu știți ce să mai gătiți? Ei bine, atunci trebuie să încercați această rețetă, propusă de invitatul lui Vlad Gherman la ”Don Apetit &CO”, rubrică din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de postul de televizine Happy Channel. Așadar, pregățiți-vă să luați notițe.
Chef Marius Dumitru vă arată cum face el rulou din piept de pui cu piure de morcovi și ratatouille.
Ingrediente:
- folie de plastic
- piept de pui
- sare
- piper
- morcovi
- ceapă
- 2 cuburi unt
- coajă de ardei capia
- o vânătă
- dovlecel
- ardei
De ce nu se pune smântână în piure, ce efect au cuburile de unt puse la fiert odată cu morcovii, dar și cum se prepară rulou din piept de pui cu piure de morcovi și ratatouille, în clipul de mai jos.