Tudor Roșu, cel mai tânăr actor din serialul “Fructul oprit”, a reușit să salveze un... PlayStation la filmări

Publicat pe 21.02.2018 la 12:38 Actualizat pe 21.03.2018 la 17:15

Tudor Roșu a fost invitatul Cristinei Ciobănașu la ”HappyCOOL”, rubrica de interviuri din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată sâmbăta și duminica, de la 15.30, la Happy Channel. Mezinul echipei serialului ”Fructul Oprit”, difuzat miercurea, la Antena 1, a mărturisit că acest serial este primul mare proiect de televiziune în care este implicat.

E un poriect foarte mare pentru mine, nu am mai participat la un poriect atât de mare. Este o oportunitate pentru mine”, a spus Vlad, care, la 13 ani, are ocazia de a lucra alături de mari actori în serialul ”Fructul Oprit”, produs de Ruxandra Ion.

Despre Petru Caragea, personajul său, tânărul actor spune că este un copil... răsfățat.

E puțin răsfățat, calm și îmi place foarte mult la el modul în care interoghează oamenii. Și eu sunt foarte curios din fire. Îmi place că e o fire foarte calmă, că gândește foarte mult înainte să vorbească și că e foarte curios”.

În interviu, Tudor a povestit că, pentru acest personaj a trebuuit să renunțe la părul lui lung și creț (așa cum l-ați văzut în ”O grămadă de caramele”, primul serial românesc filmat cu telefonul mobil, difuzat la Happy Channel). Din clipul de mai jos aflați cum a ”slavat” el un PlayStation și care sunt actorii cu care se înțelege cel mai bne pe platoul de filmare.


Citește și Tudor Roșu este cel mai tânăr actor din serialul “Fructul oprit”


“Fructul Oprit” este un serial dramă produs și regizat de Ruxandra Ion, după un scenariu semnat de Simona Macovei și Radu Grigore. Proiectul se bucură de cele mai noi tehnici de înregistrare, fiind folosită aparatură de ultimă generație pentru film, dar și de o distribuție de excepție, formată din cei mai talentați și iubiți actori din România.

Noul serial realizazat de Antena 1 se poate mândri cu performanța că este prima mare dramă, realizată în România, inspirată din povești turcești. Având la bază o adaptare liberă după un celebru roman din Turcia, producția se bucură de cele mai bune resurse de realizare a unui film și de o echipă extrem de valoroasă. De altfel, o parte din film s-a realizat chiar în Turcia, în Istanbul, iar presa turcă a scris, chiar, despre prezența echipei de filmare și a actorilor români.

Realizat împreună cu o casă de producție din Turcia, serialul îi aduce în fața publicului pe unii dintre cei mai îndrăgiți actori din România: Marian Râlea, Adriana Trandafir, Carmen Tănase, Virginia Rogin, Doru Ana, Adrian Titieni, Adriana Șchiopu, Alina Chivulescu, Cristina Ciobănașu, Vlad Gherman, Mihai Călin dar și pe Michaela Prosan, Petru Păun, Doinița Oancea, Alina Pușcaș, Paul Chiribuță, Conrad Mericoffer, Cosmina Dobrotă, Mădălina Anea, Ana Crețu, Mădălina Craiu și Tudor Roșu.

În articolul

Tudor Roșu, cel mai tânăr actor din serialul “Fructul oprit”, a reușit să salveze un... PlayStation la filmări

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Românii care vor primi 3 tipuri noi de vouchere de la locul de muncă. Ce condiţii trebuie să îndeplinească angajaţii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x