”Un tramvai numit dorință”, spectacolul la care publicul este pe scenă, alături de actori

Publicat pe 08.05.2018 la 14:52 Actualizat pe 08.05.2018 la 17:07

Alături de Mihaela Trofimov, Richard Bovnoczki face parte din distribuția piesei ”Un tramvai numit dorință”, pus în scenă la ”Unteatru”. Echipa emisiunii ”PoveștiCOOL” a pătruns în culisele spectacolului și a realizat o serie de interviuri cu protagoniștii.

Alături de Mihaela Trofimov, Richard Bovnoczki face parte din distribuția piesei ”Un tramvai numit dorință”, pus în scenă la ”Unteatru”. Echipa emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de Happy Channel sâmbăta și duminica, de la ora 15.30, a pătruns în culisele spectacolului și a realizat o serie de interviuri cu protagoniștii.

Textul are multă poezie, e un text foarte sensibil, vorbește de niște destine și fiecare este la o răscruce. Regizorii au concentrat otată povestea pe patru personaje, condiționați, probabil, și de spațiul disponibil”, a declarat actorul în interviul acordat emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de Happy Channel sâmbăta și duminica, de la ora 15.30 (în reluare luni-vineri, de la 15.30 și luni-joi, de la miezul nopții).

Despre cum e să joci cu publicul pe scenă, despre spațiile neconvenționale pentru punerea în scenă a spectacolelor, în clipul de mai jos.

Despre Richard Bovnoczki:

Născut în Baia Mare, la 5 martie 1974, Richard Bovnoczki este unul dintre cei mai apreciați actori de teatru ai generației sale. A jucat pe scena celor mai importante teatre din Capitală: Teatrul Bulandra, Teatrul Odeon, Teatrul Evreiesc de Stat, Teatrul Ion Creangă, dar și în producții independente desfășurate pe scena Unteatru, Teatrul Excelsior, Teatrul de Sufragerie. Richard Bovnoczki a făcut dans și pantomimă, iar timp de șapte ani, a fost membru al Companiei de Teatru Passe-Partout DP a lui Dan Puric.

În articolul

”Un tramvai numit dorință”, spectacolul la care publicul este pe scenă, alături de actori

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie. "Aleg și eu ce e bun, ce nu e bun"
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x