11 lucruri pe care trebuie sa le faci vara asta

Publicat pe 27.06.2013 la 15:23 Actualizat pe 27.06.2013 la 16:21

Toamna, incepi cursurile sau dai interviuri pentru job. Iarna, muncesti din greu si incerci sa ai totul gata pana la Sarbatori, iar primavara abia te trezesti din amorteala sezonului rece si incepi sa rezolvi toate task-urile de pe vreo lista prafuita. Nu ai timp niciodata de tine si parca te afunzi pe zi ce trece intr-o rutina dulceaga. De aceea, te sfatuim ca vara sa-ti faci timp pentru lucrurile care te fac fericita si sa experimentezi cat pentru tot restul anului. Iata 11 lucruri distractive pe care trebuie sa le incluzi pe lista ta de activitati, vara aceasta:

1. Invata sa gatesti un fel nou de mancare, dintr-o bucatarie etnica. Poate fi vorba de o specialitate mexicana, una indiana sau de ce nu, una thailandeza. Astfel vei diversifica putin meniul si mai ales nu te vei plictisi in bucatarie, asteptand minutele sa treaca.

2. Mergi la pescuit. Pescuitul este una dintre cele mai vechi activitati ale omului, modul in care vana odinioara, dar in ultimul secol, a devenit desuet. De aceea, ar fi cu atat mai interesant sa reinvii aceasta traditie vara aceasta si sa mergi cu familia la pescuit, in liniste, departe de agitatia orasului.

3. Prepara cocktailuri noi. In loc sa-ti aduni prietenele la terasa si sa comandati aceleasi cocktailuri de fiecare data, muta petrecerea la tine acasa! Iar in loc de mojito si cuba libre, creaza-ti propriul cocktail, din ingrediente proaspete si lichioruri fabuloase.

4. Stai la piscina de dimineata pana seara. Ce poate fi mai relaxant vara decat sa petreci o zi intreaga la marginea piscinei?! Imagineaza-ti cum ar fi sa prinzi apusul de soare in timp ce te scalzi in apa rece, in loc sa il intrezaresti printre jaluzelele de la birou...

5. Iesi din zona ta de comfort. Admiri femeile care ajung pe scena, in timpul concertelor, si canta alaturi de vedetele preferate? Sau cele care se urca in montagne russe fara sa clipeasca? Poti fi si tu una dintre ele, vara aceasta! Doar urmeaza-ti instinctul.

6. Apuca-te de un hobby nou. In loc sa iti pierzi vara pe plaja, apuca-te de un sport sau un hobby in aer liber: echitatie, trasul cu arcul, fotografie.

7. Locuiesti intr-o zona montana? Atunci nu irosi diminetile racoroase de vara! Trezeste-te devreme si incearca trasee noi in fiecare zi - miscarea iti va prinde bine, atat in ceea ce priveste silueta cat si starea de spirit.

8. Inscrie-te la un triatlon. Demonstreaza-ti tie, in primul rand, ca ai puterea si curajul de a termina o cursa cu trei probe: alergare, inot si ciclism.

9. Mergi la mare cu cortul. In loc sa iti faci rezervari la un hotel de lux aproape de plaja, muta-ti domiciliul temporar chiar pe faleza - instaleaza-ti cortul si prinde rasaritul la malul marii, alaturi de iubit.

10. Mergi la cinema cu familia. Ai vazut zeci de filme in compania prietenilor dar alaturi de parinti, niciodata? Acum e momentul. Invita-i la o comedie savuroasa de vara.

11. Invata sa faci surf! Daca stii sa inoti, esti deja cu cativa pasi inaintea multor oameni. Un mod de a fi si mai cool? Arata-le ca ai sange de californian: ia lectii de surf vara aceasta!

foto: pinterest.com

În articolul

11 lucruri pe care trebuie sa le faci vara asta

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 martie 2024. Leii se îndrăgostesc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se așteaptă la cel mai călduros 1 aprilie din ultimii ani
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Ciorbă de ștevie cu zeamă de varză, mai gustoasă și mai sănătoasă
Catine
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2024. Balanțele își regăsesc liniștea în relațiile de cuplu
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Un milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!”
MediCOOL
Ce efecte are combinația de magneziu și zinc, potrivit specialiștilor
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Obiecte de uz casnic care pot fi periculoase pentru un copil curios. La ce anume ar trebui să fii atentă dacă îți dorești un mediu sigur
MediCOOL
Remedii naturale care te pot scăpa de mătreață. Cum le poți aplica eficient
HelloTaste
Cartofi aurii în crustă de mălai. Rețetă simplă și delicioasă, de post
x