Ce energie emana obiectele din casa ta?

Publicat pe 28.05.2011 la 14:33

Cum ne influenteaza lucruri aparent mici, banale, existenta de zi cu zi, alterandu-ne starea sufleteasca in bine sau in rau?

Feng Shui ne invata ca tablourile, obiectele de decor, un bibelou sau chiar matura cu care curatam bucataria aduc cu ele in casa anumite energii, care ne pot influenta si pe care e bine sa le cunoastem si sa invatam sa nu le ignoram, chiar daca la inceput e posibil sa le consideram exagerari sau simple basme.

Tablouri si bibelouri

Un tablou care reprezinta un personaj celebru sau o reproducere a unui tablou celebru reprezentand o personalitate puternica, asa cum a fost, de exemplu Napoleon, va aduce in casa energia celui reprezentat, pe care o va imprima locatarului. Un tablou infatisand un lac cu nuferi va aduce in casa atmosfera de vara, a unui colt de natura de vis, romantic, cu efect relaxant si linistitor. Reprezentarea unei scene de razboi intr-un tablou asezat in living insa va aduce cu sine atmosfera incarcata cu moarte si nefericire a scenei reale reproduse.

Un tablou cu o masa imbelsugata asezat in camera in care de regula se serveste pranzul va stimula apetitul, dar e in acelasi timp e posibil, afirma specialistii chinezi, ca unii dintre noi sa ne ingrasam chiar din aceasta cauza, fara sa ne dam seama.

Ca regula generala, este bine sa evitam expunerea in casa noastra, in special in camerele in care ne petrecem ziua sau dormim, a unor scene sau figuri contorsionate, chinuite, care exprima durere, suferinta, boala sau nefericire.
Pentru dormitor este bine sa alegem reproduceri de scene lente, cu personaje relaxate, care se odihnesc sau lenevesc, pentru ca energia personajelor din tablou se va transmite intocmai catre privitor.

Obiectele vechi

Toate obiectele care ne inconjoara se incarca, intocmai ca si oamenii, cu amintiri si energii din trecut, ale posesorilor trecuti si mediului in care au trait ei.

Obiectele mostenite pastreaza din energia celui decedat ca o baterie, mai ales daca a fost un obiect de care stramosul nostru a fost foarte atasat si l-a purtat mereu, cum ar fi un inel sau o bijuterie. Starile sufletesti ale celor pe care i-am mostenit ni se transmit prin intermediul acestor obiecte, asa ca e bine sa le pastram intr-o cutie inchisa, si nu expuse vederii sau laolalta cu celelalte bijuterii.

Obiectele din bucatarie

Feng Shui ne invata ca orice obiect care se poate incarca cu praf si mizerie, cum ar fi o matura, nu trebuie sa fie permanent la vedere, in mijlocul bucatariei. De asemenea, mixerul si alte obiecte electrice e bine sa fie pastrate intr-un dulap si instalat doar cand e folosit.

Citeste si revista Felicia!

Foto: mieszkam.gratka.pl

În articolul

Ce energie emana obiectele din casa ta?

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 aprilie 2024. Racii se pot confrunta cu probleme în relația de cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Clătite de post cu apă minerală. Desertul perfect și ușor de preparat
Catine
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Cele mai bogate alimente în fibre. Cum le poți consuma
Spynews
Prietenii lui Naomy cer ajutor disperat pentru repatrierea cântăreței! Cunoscuta blondă a murit ieri, la 47 de ani, în urma unui AVC / FOTO
DeParinti
Trăsături de personalitate asociate traumelor din copilărie
MediCOOL
6 semne că ai deficit de progesteron. De ce este important acest hormon
HelloTaste
4 diete care ar putea să prevină semnele îmbătrânirii. Ce să consumi pentru un corp sănătos
x