Cum arată un weekend Euforic: Grace de Monaco, Chef și Street Delivery!

Publicat pe 14.06.2014 la 11:24 Actualizat pe 14.06.2014 la 12:00

Nu ți-ai luat concediu încă și nu ai cum să dai o fugă până la mare? Nu-i nimic! În oraș, te poți distra pe cinste! Iată recomandările noastre pentru un weekend Euforic:

Nu ți-ai luat concediu încă și nu ai cum să dai o fugă până la mare? Nu-i nimic! În oraș, te poți distra pe cinste! Iată recomandările noastre pentru un weekend Euforic:

EVENIMENTE

Street Delivery - Fie că ești din București, Timișoara sau Iași, weekend-ul acesta poți profita de latura artistică a orașului tău. Arhitectură, ecologie, teatru, arte și toate ideile bune la care te poți gândi se reunesc la un eveniment de vară cu gust de limonadă și bere. În București, poți să=i prinzi gustul Peste Drum, adică în fața blocului Eva, unde vei vedea și filme despre jungla urbană.

TIFF - Câștigătorii Festivalului Internațional de Film Transilvania își proiectează filmele în București, la Cinema Studio și Cinema Elvira Popescu. Mergi aici dacă vrei să vezi producții atipice pentru Hollywood, din Bulgaria, Franța, Germania, dar și de la noi.

FILME

Grace of Monaco/Grace de Monaco

Nicole Kidman o întruchipează pe Grace Kelly, actrița care îți schimbă viața complet după ce intră în familia regală de la Monaco, descoperind provocările unei vieți nu doar publice, ci și reglementate de protocolul princiar. Filmul a deschis ediția din acest an a festivalului de la Cannes și poate deveni rolul definitor al fostei soții al lui Tom Cruise.

Chef

Îți place să gătești? Atunci vei savura acest film dedicat gastronomiei. Cal Casper (Jon Favreau, actor principal, regizor şi scenarist) este pe cale să-și piardă statutul de maestru bucătar la un restaurant faimos. Tragedia se transformă într-o oportunitate deosebită când Cal descoperă că poate revoluționa arta culinară cu ingredientele cele mai simple. Iar aventura sa mobilă va întrece extravaganța restaurantului.

The Fault in Our Stars/Sub aceeaşi stea

Filmul urmărește povestea lui Hazel, o tânără a cărei viață este prelungită de un medicament miraculos care nu îi redă însă și pofta de viață. Augustus este cel care va schimba viitorul ei complet, un băiat care suferă de aceeași boală teribilă, dar știe ce îi poate face sfârșitul mai frumos - o poveste de dragoste unică.

În articolul

Cum arată un weekend Euforic: Grace de Monaco, Chef și Street Delivery!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x