FOTO! Cele mai mici case din lume

Publicat pe 20.05.2013 la 15:57 Actualizat pe 20.05.2013 la 16:52

Cand te muti intr-o noua locuinta, cantaresti bine avantajele si dezavantajele: cartierul, spatiul, decorul, caracteristicile... Asa au ajuns urmatorii oameni sa traiasca in apartamente minuscule, bine situate in centrul orasului. Zona a fost prioritatea numarul 1, iar locuinta a fost modificata pentru a fi traita de un adult, nu de un copil.

1. Arhitectul Tim Seggerman a reconstruit un apartament de o camera din New York intr-un spatiu cu dormitor, birou, biblioteca si chiar masina de spalat! Toate, in interiorul unui dulap din tavan in podea.

2. Studioul de numai 9 metri patrati al unei new-yorkeze este o raritate pe piata imobiliara. Totusi, femeia a reusit sa-si faca un culcus supraetajat, sa aiba o mica bucatarie, un frigider si un birou.

3. Arhitectul Luke Clark Tyler s-a mutat voluntar intr-un spatiu de 8 metri patrati, dimensiunea unui hol mai degraba decat a unei garsoniere. Tyler si-a construit singur mobila, pentru a se potrivi in spatiul stramt, platind doar 200 dolari pe materiale!

4. Cand proprietarul acestui apartament nu se afla acasa, locuinta pare goala. De fapt, fiecare piesa de mobilier este pliabila: patul sau se afla sub balcon, scarile devin noptiere, iar televizorul este ascuns intr-un perete fals. Bucataria apare ca prin magie apasand diferite butoane din perete, ca si alte obiecte din casa.

5. Arhitectul polonez Jakub Szczesny a construit un apartament pe verticala in care poate intra si trai doar un singur om. Locuinta a fost ridicata intr-un spatiu ingust, dintre doua case invecinate. Cea mai ingusta casa din lume are doar 122 centimetri in punctul cel mai lat al ei.

6. Malissa si Chris Tack traiesc visul american intr-o casa de doar 10 metri patrati.

7. Inginerul pentru Boeing, Steve Sauer a combinat mai multe tipuri de mobilier facut pe comanda pentru a folosi cat mai eficient spatiul de 16 metri patrati.

foto: oddee.com

În articolul

FOTO! Cele mai mici case din lume

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x