Inedit: Vezi cum arata cea mai mica locuinta din lume!

Publicat pe 17.08.2012 la 12:34 Actualizat pe 17.08.2012 la 14:54

Un arhitect a inaugurat de curand cea mai mica locuinta din lume – suprafata totala a casei este de numai un metru patrat! Desi este foarte mica, se poate folosi ca un loc pentru citit, are roti ce permit mutarea, poate fi folosita ca magazin si se poate dormi confortabil in ea.

Van Bo Le-Mentzel este un arhitect refugiat din Laos, stabilit in Germania. El spune ca inspiratia provine de la propria sa cautare pentru o locuinta in care sa se simta ca acasa. “Resedinta” conceputa de tanarul berlinez are o usa cu broasca, un pat si un birou pliabil.

Cu toate acestea, el nu se asteapta ca aceasta sa fie folosita drept locuinta permanenta; tanarul a vrut sa creeze un spatiu privat in care cineva sa poata petrece o noapte sau cateva ore pentru a se gandi, rugaciune sau simpla meditatie.

Planurile constructiei, intitulata OneSqM House, pot fi downloadate gratis de la site-ul lui Van. Singura “plata” pe care arhitectul originar o cere este sa primeasca de la cei care au folosit casa povesti despre cum si-au petrecut timpul in micuta casa, cum au folosit-o si ce au sperat sa obtina in orele petrecute acolo.

sursa foto: hepta.ro

În articolul

Inedit: Vezi cum arata cea mai mica locuinta din lume!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

Cele mai noi

Happy People • la 01:31
Fiica lui Ninel Conde și a lui Ari Telch, Sofia, profund afectată de expunerea publică de care a avut parte pe vremea când era doar un copil
Happy People • ieri la 14:50
Fosta membră RBD a născut. Dulce María și Paco Álvarez sunt oficial fericiții părinți ai unei fetițe
Happy People • ieri la 12:32
Cum arată Özge Yagiz fără urmă de machiaj pe chip. Cât de frumoasă este actrița din "Jurământul"
Happy People • ieri la 11:24
Imagini rare de la nunta Thaliei. Cum arăta vedeta în urmă cu 20 de ani
Happy People • pe 03.12 la 14:39
Eduardo Yañez, actorul din “Destilando Amor”, a mărturisit că a fost pe punctul de a-și lua viața
Happy People • pe 03.12 la 11:48
Protagonistul serialul „Jurământul”, Gokberk Demirci, este un mare iubitor de animale. Imaginile care au topit inimile fanilor