Perdele si covorase vesele - adu un strop de culoare in baia ta

Publicat pe 26.09.2010 la 16:10 Actualizat pe 26.09.2010 la 16:30

Baia este una dintre incaperile casei in care petrecem destul de mult timp. De aceea, nimanui nu ii place sa fie o incapere anosta. Iata cateva trucuri cu ajutorul carora baia ta poate capata personalitate, culoare, dar si stil. Este foarte important sa alegi intai de toate perdeaua si covorasul de baie, apoi accesoriile.

MARELE AVANTAJ AL PERDELELOR DE DUS este ca le poti asorta cu restul baii si poti aduce o pata de culoare, dar mai ales faptul ca le poti schimba cand vrei fara a fi nevoit sa schimbi finisajele, culoarea peretilor sau a accesoriilor din incapere. Perdelele de dus acopera o suprafata destul de mare din baia ta, tocmai de aceea ele vor fi elementul central, nu faianta sau obiectele sanitare, dupa cum poate te-ai gandit. Asa ca fii foarte atent atunci cand o alegi, in special in ceea ce priveste culoarea.

CUM ALEGI PERDEAUA DE DUS

Calculeaza cat de mare trebuie sa fie perdeaua pentru a proteja baia de apa. Perdeaua se tine inauntrul cazii atunci cand faci dus, tocmai de aceea atunci cand o fixezi ea nu trebuie sa ajunga pana in pamant. Ai grija sa fie cu 10 cm mai sus de podea. Apoi orienteaza-te in functie de culorile predominante in baie si alege un model care sa se potriveasca. Recomandarile noastre pentru o perdea de dus sunt PVC-ul si materialul textil special pentru conditiile specifice camerei. Nu uita sa le speli destul de des, pentru ca pot fi o sursa de bacterii.

DACA IN BAIA TA PREDOMINA ALBUL si nu vrei sa exagerezi cu o perdea de dus prea colorata, incearca o perdea transparenta cu modele fine si culori calde. Adu culoarea in baia ta inainte de toate. Foloseste un cos de gunoi din plastic, se curata mai usor si este mult mai practic. Pe langa asta il poti asorta cu accesoriile. Poti alege din mai multe modele existente acum pe piata. Acestea de obicei vin in seturi alaturi de alte accesorii precum: savoniera, pahar pentru periute, perie pentru toaleta si suportul pentru hartie igienica.

In ceea ce priveste covorasele de baie, acestea par pentru multi un moft. De fapt, ele sunt special create pentru baie si au mai multe avantaje. Sunt antiderapante si ai nevoie de ele, chiar daca gresia are deja aceasta proprietate. De asemenea, nu uita ca cel mai bine este ca ele sa fie plasate in fata cazii sau a dusului si in fata vasului de WC, in nici un caz sub lavoar. Un alt avantaj este ca absorb apa care poate pica pe gresie in timpul dusului, scutindu-te astfel de batai de cap legate de stersul cu un mop. Covorase de baie pot fi gasite pe piata in diferite modele si dimensiuni, in special intr-o multitudine de culori.

citeste si Jurnalul National

foto: ekidsshowercurtains.com

În articolul

Perdele si covorase vesele - adu un strop de culoare in baia ta

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 15 mai 2024. Berbecii sunt sfătuiți să facă ce le place. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un cuplu a cumpărat un siloz cu o liră şi l-a transformat în casa visurilor în 6 ani. Cât i-a costat renovarea
a1.ro
Rezultate Loto azi, 12 mai 2024. Numerele câștigătoare de duminică la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus
HelloTaste.ro
Pachețele de primăvară cu brânză și verdeață, în foi de plăcintă
Catine
Supă cremă de sparanghel verde, cu parmezan
useit.ro
Semafoarele cu 4 culori ar ajunge în curând pe șosea. De ce vor experții să introducă și o lumină albă
as.ro
„Cea mai frumoasă româncă!” Unica fiică a lui Ion Ţiriac a uimit din nou: „Visele au devenit mai mari!”
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale apei cu castraveți. Cum îți poate completa dieta
Spynews
Un bărbat a murit în curtea vrăjitoarei Sidonia, unde s-a sărbătorit eliberarea fraților Marin! A fost găsit fără suflare după petrecere: ”Au strigat...”
DeParinti
Care este momentul în care poți pierde dopul gelatinos: de ce se elimină
MediCOOL
Metode naturale de scădere a tensiunii arteriale. Impactul stilului de viață asupra sănătății
HelloTaste
Tort spirală cu blat bicolor, cremă de mascarpone și vișine
x