Cautare: 241 rezultate dupa tagul "baie"

Star News. Mihai Bendeac, filmat în timpul unei crize de nervi

acum 54 zile

Actorul urlă și înjură gol, în baie! Mihai a trecut printr-un episod. pe care îl vom numi "delicat" şi pe care a reușit, mai în glumă, mai în serios, să-l transforme într-un video viral pe internet. S-a filmat în timp ce făcea duș, urlând și înjurând din toți plămânii...

Andreea Bălan şi fetiţele ei, "scandal" în baie cu George!

acum 69 zile

Andreea Bălan se împarte cu brio între soţ, cele două fetiţe şi carieră. Vedeta ne spune cât de greu îi este să treacă peste provocările vieţii!

Smiley News - Neatza cu Răzvan și Dani. Cea mai frumoasă costumație de Halloween

acum 87 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica "Smiley News", de la "Neatza cu Răzvan și Dani", un clip amuzant cu cea mai frumoasă costumație de Halloween.

Like a Star. Imagini interzise cardiacilor! Fetele fac baie în lapte: De aici să bea băieții!

acum 90 zile

Fetele au furat tot laptele din frigider și l-au vărsat în jacuzzi. Momentul concurentelor aprinde imaginația multor bărbați.

Vrei o baie minimalista? Iata 5 repere esentiale pentru decorul minimalist

acum 105 zile

Afla, din randurile de mai jos, cele mai utile idei de amenajare pentru baie, si care sunt elementele esentiale dintr-un astfel de decor.

Top 9 idei utile pentru decorarea baii - Mare atentie la punctul 7

acum 118 zile

Daca te-ai saturat sa intri in baie si sa iti imaginezi momentul in care aceasta o sa arate asa cum vrei tu, ideile din acest articol sigur iti vor fi de folos.

Căzile freestanding – ideale pentru o baie cu personalitate

acum 122 zile

De la o încăpere banală, simplă, minimalistă, baia poate fi transformată într-un spațiu elegant, confortabil și extrem de relaxant. Căzile freestanding și-au recăpătat admirația doar în ultimii ani, fiind din ce în ce mai căutate și apreciate.

Sacrificiul. Mario Busuioc, scandal cu Antonio Busuioc

acum 138 zile

Mario Busuioc (Dorian Popa) este nepotul lui Leo Zamfir și are o voce de aur moștenită de la mama lui. Nu are aspirații și nici visuri, ci doar un stil de viaţã mai extravagant din care nu lipsesc hainele de firmã, maşinile luxoase şi lipiciul la fete.

Cum să îţi aranjezi casa ca să îţi meargă bine! Unde ar trebui să fie poziţionată baia

acum 158 zile

Iată câteva sfaturi despre cum să îţi aranjezi casa ca să îţi meargă bine!

A venit vara şi petreci tot mai mult timp la piscină? Atenţie, poţi să iei mai multe boli din apa de la piscină!

acum 187 zile

Invitat la "Star Matinal", doctorul Ștefan Veliceasa a dezvăluit, în direct, care sunt microbii și afecțiunile cu care ne putem pricopsi de pe urmă unei simple băi în piscină.

Neatza cu Răzvan și Dani. De ce trebuie să ținem cont atunci când amenajăm baia

acum 188 zile

Aura Dajbog, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct, alături de Anamaria Căpățineanu, disigner interior Gavia Concept, cum să ne amenajăm baie în stilul contemporan.

Insula Iubirii. Denisa, dornică de dorință după seara petrecută în compania lui Andy: Vreau să fac baie în mare cu el

acum 203 zile

După o seară în compania lui Andy, Denisa vrea să ducă această relație de prietenie la alt nivel. Concurenta își dorește o baie în mare alături de ispită.

Smiley News - Neatza cu Răzvan și Dani. Un pui de elefant se scaldă într-un lighean

acum 203 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica "Smiley News", de la "Neatza cu Răzvan și Dani", cum un pui de elefant face baie intr-un lighean.

Bogdan Ivan, cel mai așteptat concurent de la iUmor! Delia: Nu are umor

acum 247 zile

Bogdan Ivan, din Iași, a venit la "iUmor" cu un număr de Stand Up despre cum arată viața unui moldovean în Timișoara. Cea de-a 13-a ediţie iUmor aşa cum sugerează şi numărul ei, 13, va aduce în faţa telespectatorilor concurenţii care au avut ghinion şi nu au reuşit să...

iUmor. Tiberiu Coșneanu, despre relațiile cu femei: Vrei să fii soţia mea, citit invers este o incantație satanică!

acum 247 zile

Tiberiu Coșneanu a venit la "iUmor" cu un număr de stand up comedy despre zborul cu avionul și relația cu o femeie. Cea de-a 13-a ediţie iUmor aşa cum sugerează şi numărul ei, 13, va aduce în faţa telespectatorilor concurenţii care au avut ghinion şi nu au reuşit să primească...

Costas a refuzat să doarmă în pat cu ispita Nicoleta! A dormit în baie pe jos!

acum 266 zile

Noaptea a fost cea care a adus, teoretic, cea mai mare demonstratie de fidelitate si respect fata de partenera, printr-un gest suprem de respingere a ispitei facut de un barbat din cuplu. Costas alegand sa doarma pe jos in baie departe de ispita Nicoleta.

Orlando - Ștefan Bănică repară o chiuvetă, la Liber ca păsărea cerului

acum 267 zile

Orlando ajunge în casa clientei sale de la cabinet și este nevoit să-i repare chiuveta, dar și dușul din baie.

Gina oprește cursa! Concurenții trebuie să-și găsească cazare. Oase: E teroare la baie, îl eliberare el pe Willy înaintea mea!

acum 295 zile

Cazarea, cel mai greu lucru de obținut în India. Concurenții recurg la toate metodele ca să-i convingă pe localnici să-i primească în casă.

Cum îți faci baia să arate luxos cu bani puțini

acum 298 zile

Dacă respecți câteva sfaturi cromatice, reguli de accesorizare și știi de unde să cumperi materiale și mobilier ieftin, dar de calitate, și baia ta poate căpăta aspectul la care ai visat dintotdeauna.

Smiley News. Cea mai bună soluţie de a face economie la apă: duşul pe stradă

acum 301 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News, de la Neatza, cea mai nouă metodă de a nu mai consuma apa acasă: duşul pe stradă.

1
2
3
4
5
»