Telenovela ”O Cenușăreasă la Rio” ajunge la final

acum 158 zile

După terminarea telenovelei cu Marina Ruy Barbosa în rolul principal, din 6 noiembrie, pe tronsonul orar 12.00-14.00, la Happy Channel puteți urmări serialul turcesc ”A doua Șansă”.

O poveste despre iubire, divorț, familie, o a doua șansă. Azi, la Happy Channel

acum 158 zile

De azi, Happy Channel difuzează, de luni până vineri, de la ora 17.00, cele mai frumoase, emoționante și amuzante filme de Crăciun. În această seară, puteți urmări ”Schimb cu Moș Crăciun” (”Santa Switch”), o poveste despre iubire, divorț, familie, o a doua șansă.

La Happy Channel încep pregătirile pentru Crăciun 2019

acum 160 zile

În fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 17.00, la postul de televiziune Happy Channel puteți urmări cele mai frumoase, emoționante și amuzante filme dedicate acestei sărbători.

Se schimbă ora de difuzare a serialului ”A doua șansă”

acum 160 zile

Din 4 noiembrie, în programul postului Happy Channel vor surveni o serie de schimbări. Una dintre ele vizează ora de difuzare a serialului turcesc ”A doua șansă”.

Cine este Hazal Adiyaman, cea care o interpretează pe Ece, în serialul turcesc ”A doua șansă”

acum 161 zile

Are niște ochi de un albastru hipnotizant! Este tânără, frumasă foc și foarte talentată. Ea este Hazal Adiyaman, cea care o interpretează pe Ece, fiica lui Deniz Öztuna (Özge Özberk).

”Idilă de noiembrie”, povestea femeii care le propune bărbaților o aventură de o lună

acum 162 zile

Duminică, de la ora 20.00 Happy Channel vă invită să urmăriți o super-poveste de iubire în filmul ”Idilă de noiembrie” (”Sweet November”).

Sâmbătă, la Happy, un film de excepție despre co-fondatorul grupului Alcoolicii Anonimi

acum 162 zile

Pelicula ”Când iubirea nu e de ajuns” (When Love Is Not Enough: The Lois Wilson Story) a fost nominalizată la Primetime Emmy Awards, în 2010, pentru coloana sonoră, îi are în rolurile principale pe Winona Ryder și Barry Pepper.

WOW! Câte lucruri poate face Özge Özberk în același timp!

acum 163 zile

Pe Özge Özberk o puteți urmări la Happy Channel, dând viață personajului Deniz Öztuna din serialul ”A doua șansă”, difuzat de luni până vineri, de la ora 11.30.

I s-a oferit rolul principal din ”Poldark” în cel mai bizar mod!

acum 163 zile

”Nu am mai pățit asta niciodată!”, spunea Aidan Turner atunci când a povestit cum i s-a făcut oferta de a juca în rolul lui Ross Poldark, din serialul ”Poldark”. Debbie Horsfield, prodcătorul executiv al serialului ”Poldark” și-a dorit...

Maratonul comediei, la Happy Channel

acum 164 zile

Miercuri, 30 octombrie, și joi, 31 octombrie, de la ora 22.00, Happy Channel difuzează câte CINCI episoade din sitcom-ul ”Imperfecta viață perfectă”.

Gestul făcut de fiul actriței Özge Özberk, după ce și-a văzut mama pe afișul unui film

acum 164 zile

Özge Özberk, cea care o interpretează pe Deniz în serialul turcesc ”A doua șansă”, este mama unui băiețel în vâstă de 9 ani. Într-un interviu, actrița a povestit că fiul ei a conștientizat de mic că ea este actriță și ce înseamnă această meserie.

Secretul pletelor lui Aidan Turner, din ”Poldark”: ”Am purtat extensii de păr”

acum 167 zile

Însuși actorul Aidan Turner a declarat, într-un interviu, că, la începutul filmărilor pentru Poldark, de fapt purta... extensii.

”Îmi este teamă de camera de filmat”, mărturisește actrița Özge Özberk, din serialul turcesc ”A doua șansă”

acum 167 zile

Pe Özge Özberk o puteți urmări la Happy Channel, dând viață personajului Deniz Öztuna din serialul ”A doua șansă”, difuzat de luni până vineri, de la ora 11.30.

Sean Penn și Michelle Pfeiffer, într-un film de Oscar, la Happy Channel

acum 167 zile

”Eu sunt Sam”, un film cu Sean Penn, Michelle Pfeiffer, Dakota Fanning, duminică, de la 20.00, la Happy Channel.

Ea este balerina care a debutat în actorie în serialul ”Valurile vieții”

acum 168 zile

Pe Ezgi Şenler o puteți urmări în ”Valurile vieții”, unul dintre serialele turcești pe care le puteți vedea doar la Happy Channel.

”Ar trebui să fiu mai liniștită”, recunoaște Özge Özberk, protagonista serialului ”A doua șansă”

acum 168 zile

Pe Özge Özberk o puteți urmări la Happy Channel, dând viață personajului Deniz Öztuna din serialul ”A doua șansă”, difuzat de luni până vineri.

”Mi-e și frică să mărturisesc acest lucru”, spune actorul Rıza Kocaoğlu, cel care îl interpretează pe Aliço în ”Legea familiei”

acum 169 zile

Pe Rıza Kocaoğlu îl puteți urmări în serialul ”Legea familiei”, difuzat în premieră și în exclusivitate de Happy Channel, miercurea și joia, de la ora 20.00.

O româncă joacă în serialul ”Imperfecta viață perfectă”, difuzat de Happy Channel

acum 169 zile

Una dintre actrițele din serialul de comedie ”Imperfecta viață perfectă”, difuzat de Happy Channel, este româncă.

Profu’ de engleză, pus să aleagă între visul său de a deveni actor și dragostea pentru elevii săi

acum 170 zile

Vineri, la Happy Channel, de la ora 20.00, puteți urmări filmul ”Rolul vieții” (”Reading Writing & Romance”).

”La filmările pentru «Valurile vieții» am învățat să mă cațăr în copaci”, a declarat actrița care o interpretează pe Asli

acum 170 zile

Pe Ezgi Şenler o puteți urmări în ”Valurile vieții”, unul dintre serialele turcești pe care le puteți vedea doar la Happy Channel.

A donat încasările de pe urma unui super-spectacol! Ce suflet nobil e actorul care îl interpretează Vartolu în ”Legea familiei”

acum 170 zile

Actorul Erkan Kolçak Köstendil este cel care îl interpretează pe maleficul Vartolu Saadettin din serialul ”Legea familiei”, difuzat de Happy Channel miercurea și joia, de la ora 20.00.

Ai fi crezut asta despre frumușelul din ”Poldark”? Iată care este talentul său ascuns

acum 171 zile

Pe Aidan Turner îl puteți urmări la Happy Channel, în serialul ”Poldark”, difuzat de luni până vineri, de la ora 23.00.

Iată ce spune Alp Navruz despre serialul ”Ține-mă de mână”

acum 174 zile

Alp Navruz este cunoscut publicului din Turcia în special din reclamele în care a apărut. Asta până să primească rolul lui Cenk din serialul turcesc ”Ține-mă de mână”, difuzat în exclusivitate de Happy Channel, lunea și marțea, de la ora 21.00.

Absolut adorabilă! Iată cum arăta, în copilărie, protagonista serialului ”O Cenușăreasă la Rio”

acum 175 zile

Pe Marina Ruy Barbosa o puteți urmări la Happy Channel în serialul ”O Cenușăreasă la Rio”, difuzat de luni până vineri, de la ora 12.00.

A fost centralistă, înainte de a deveni actriță. Ea este Cheryl Hines, alias blonda Dallas din serialul ”Imperfecta viață perfectă”

acum 175 zile

Pe Cheryl Hines o puteți urmări la Happy Channel, în rolul îndrăzneței Dallas Royce din serialul de comedie ”Imperfecta viață perfectă”, difuzat de luni până joi, de la ora 22.00.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
»

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »