Clive Owen și Juliette Binoche, protagoniștii unei frumoase povești

acum 122 zile

Vineri, de la ora 20.00, Happy Channel vă invită să urmăriți filmul ”Cuvinte și imagini” (”Words and Pictures”), cu Juliette Binoche și Clive Owen în rolurile principale.

A studiat actoria în Turcia și în Italia, apoi s-a perfecționat, timp de 7 ani, în SUA. El este Timuçin Esen, din serialul ”Valurile vieții”

acum 123 zile

Timuçin Esen, cel care îl interpretează pe Faryalı în serialul ”Valurile vieții”, difuzat de Happy Channel, provine dintr-o familie de avocați. Însă, el a ales actoria în locul Justiției.

Happy Channel difuzează sitcom-ul ”Imperfecta viaţă perfectă”

acum 123 zile

Scris de către Emily Kapnek, serialul de comedie urmăreşte povestea lui George Altman (intepretat de către Jeremy Sisto), un tată singur, care decide să îşi schimbe total viaţa pentru a-i oferi fiicei sale adolescente, Tessa (interpretată de către Jane Levy), o viaţă mai bună.

El este cântărețul-fotomodel din serialul ”Valurile vieții”, difuzat de Happy Channel

acum 124 zile

Pe Alperen Duymaz îl puteți urmări la Happy Channel, de luni până vineri, în serialul ”Valurile vieții”, difuzat de la ora 19.00.

Selin Sezgin, din ”ELIF”, este pasionată de sporturile extreme

acum 124 zile

Pe Selin Sezgin o puteți urmări la Happy Channel, de luni până vineri, de la ora 12.30, în serialul ”ELIF”.

Protagonista din ”imperfecta viață perfectă” a ales actoria, după ce a jucat... fotbal

acum 124 zile

Pe Jane Levy o puteți urmări la Happy Channel, în serialul ”Imperfecta viață perfectă”, difuzat de luni până joi, de la ora 22.00.

Serialul ”Menajere ambițioase” ajunge la final. Iată ce urmează la Happy Channel

acum 125 zile

Marți, 17 septembrie, de la ora 22.00, la Happy Channel veți putea urmări ultimul episod din ”Menajere ambițioase”, serialul produs de Eva Longoria.

Protagonista din ”Minciuna” se află în topul „50 cei mai frumoși oameni din lume”, realizat de faimoasa publicație „People”

acum 125 zile

Pe Kate del Castillo o puteți urmări la Happy Channel în telenovela ”Minciuna”, difuzată de luni până vineri, de la ora 145.00.

Iată de ce refuză protagonista din ”O Cenușăreasă la Rio” să își schimbe culoarea părului cu vopsea permanentă

acum 128 zile

Marina Ruy Barbosa, frumoasa protagonistă a serialului brazilian ”O Cenușăreasă la Rio”, este mândră de podoaba ei capilară.

Cum se anunță vremea pentru șeful îndrăgostit de fata de la ”Vremea”?

acum 129 zile

Ce va decide ”fata de la meteo”, aflați vineri, de la ora 20.00, la Happy Channel, urmărind filmul ”Înnorat cu șanse de dragoste” (”Cloudy with a Chance of Love”).

Primul rol primit de Guy Ecker a fost acela de... jongler cu ouă

acum 130 zile

Guy Ecker poate fi urmărit la Happy Channel în telenovela ”Minciuna”, difuzată de happy Channel de luni până vineri, de la ora 14.00.

Alături de marile staruri de la Hollywood. Protagonista serialului ”O Cenușăreasă la Rio” a participat la cel mai mare festival de modă

acum 130 zile

Pe Marina Ruy Barbosa o puteți urmări la Happy Channel în rolul principal din serialul ”O Cenușăreasă la Rio”, difuzat de luni până vineri, de la ora 12.00.

Julia Roberts, în rolul soției care află că bărbatul o înșală. Sâmbătă, la Happy Channel

acum 131 zile

Sâmbătă, 14 septembrie, Happy Channel difuzează un film de colecție: ”Subiect de conversație” (”Something to talk about”), cu Julia Roberts, Dennis Quaid, Robert Duvall și Kyra Sedgwick în distribuție.

Timuçin Esen, alias Faryalı din ”Valurile vieții”, visa să devină… artist plastic

acum 132 zile

Pe Timuçin Esen îl puteți urmări la Happy Channel de luni până vineri, în serialul ”Valurile vieții”, difuzat de la ora 19.00.

”Imperfecta viață perfectă”, un sitcom de excepție, la Happy Channel

acum 132 zile

Happy Channel difuzează, comedia ”Imperfecta viață perfectă”

Atenție! Schimbări în grila Happy Channel: difuzarea serialului ”ELIF” va suferi modificări

acum 146 zile

Din 2 septembrie, intervalul de difuzare a serialului ”ELIF” se va modifica.

Un nou serial turcesc la Happy Channel: ”Valurile vieții”

acum 146 zile

Serialul ”Valurile vieții” (în original: „Bodrum Masali”) se difuzează, din 2 septembrie, la Happy Channel. Povestea, începută la Antena 1, continuă, de luni până vineri, de la ora 19.00, la Happy.

Sacrificiul, marea premieră pe 11 şi 12 septembrie, de la 20:00, la Antena 1

acum 146 zile

Serialul ”Sacrificiul”, marea premieră pe 11 şi 12 septembrie, de la 20:0 și va putea fi urmărit în fiecare miercuri şi joi la Antena 1.

Povestea unei iubiri... complicate de o vară. Cum e să se îndrăgostească doi șefi de tine?

acum 149 zile

În seara aceasta ora 20.00. Happy Channel vă invită să fiți martorii unei complicate povești de iubire dintre o văduvă și doi dintre șefii ei. Filmul ”Poveste de vară” (”Summer Love) spune povestea unei femei văduve care retrăiește fiorii dragostei atunci când doi dintre șefii ei se îndrăgostesc de ea.

Răspunsul NEAȘTEPTAT al lui Nevzat Can la întrebarea ”Ce fel de femei îți palc?”

acum 150 zile

Pe Nevzat Can îl puteți urmări de luni până vineri, de la ora 14.00, în serialul ”ELIF”, difuzat în premieră și în exclusivitate în România de postul Happy Channel.

Apariția în serialul „Minciuna” i-a adus numeroase roluri la Hollywood. A jucat chiar și cu Antonio Banderas

acum 151 zile

Pe Kate Del Castillo o poți urmări la Happy Channel, în serialul ”Minciuna” (”La Mentira”), difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00.

Ana Ortiz, din ”Menajere ambițioase” a vrut să devină balerină. Din păcate, nu a putut continua

acum 151 zile

Pe Ana Ortiz o puteți urmări la Happy Channel în rolul lui Marisol Duarte, din serialul ”Menajere periculoase”, difuzat de luni până joi, de la ora 22.00.

Este sau nu inspirată din realitate povestea din ”Legea familiei”? Iată ce spune producătorul serialului

acum 151 zile

Cu audiențe fabuloase în țările în care a fost difuzat, ”Legea familiei” rămâne unul dintre cele mai captivante seriale turcești. Yamac Okur, producătorul executiv al serialului (care a lucrat și la un alt film de succes, difuzat în premieră în România tot de Happy Channel), a vorbit despre reacțiile telespectatorilor.

Un accident la filmările pentru ”Elif” l-a transformat pe actorul Nevzat Can în protagonistul unui moment amuzant

acum 151 zile

Nevzat Can, alias Kerem, din serialul turcesc ”Elif”, a avut parte de un incident neplăcut în timpul filmărilor. Însă, oricât de neplăcut și de dureros a fost pentru simpaticul actor, pentru ceilalți din echipa serialului a fost… amuzant. Cel puțin, așa povestește însuși Nevzat.

”Misterul din Avalon”, o poveste fantastică, joi și vineri, la Happy Channel

acum 151 zile

Pelicula ”Misterul din Avalon”, bazată pe un bestseller scris de Marion Zimmer Bradley, va fi difuzată la Happy Channel joi și vineri, de la ora 15.00.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
»

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »