Arzu este acuzată de crimă. Cine spune asta și cum se apără, aflați, azi, în serialul turcesc ”Cennet”

Publicat pe 27.03.2019 la 12:29 Actualizat pe 27.03.2019 la 12:37

Noi detalii din trecutul lui Arzu, mama lui Cennet, ies la iveală. Femeia este acuzată de crimă. Cum se apără? Aflați în episodul de astăzi al serialului ”Cennet”, de la ora 18.00, la Happy Channel.

Noi detalii din trecutul lui Arzu, mama lui Cennet, ies la iveală. Femeia este acuzată de crimă. Cum se apără? Aflați în episodul de astăzi al serialului ”Cennet”, de la ora 18.00, la Happy Channel.

Nici pentru frumoasa cennet lucrurile nu se vor simplifica. Selim, bărbatul care o iubește enorm și pe care l-a părăsit la altar, se destăinuie: ”Până să o cunosc pe Cennet, viața mea era foarte liniștită. Vreau să fiu din nou așa”. Cui îi spune Selim aceste cuvinte și ce decizie va lua? Aflați în seara asta, de la ora 18.00, în serialul ”Cennet”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Despre ”Cennet”:

Serialul spune povestea tinerei Cennet (Almila Ada), o tânără frumoasă care a fost abandonată de mama ei, Cahide. Femeia a renunțat la propriul copil pentru că visează să se mărite cu un bărbat bogat, iar copilul… i-ar sta în cale. Își schimbă numele în Arzu (Esra Ronabar). Devine femeie de afaceri de succes. Ea mai aduce pe lume o fată, pe care o botează Melisa (Zehra Yılmaz). Bineînțeles, nu suflă o vorbă despre celălalt copil și despre trecutul ei adevărat.

Cennet este crescută de bunica ei, Mukaddes Yılmaz (Güler Ökten) și ajunge studentă la Arhitectură. Soarta face ca în aceeași clasă cu ea să fie și Melisa, sora ei. Însă, fetele nu știu de legătura asta dintre ele. Cele două devin prietene și, în ziua absolvirii facultății, Melisa îi face cunoștință lui Cennet cu iubitul ei, Selim Arisoy (Berk Atan), dar și cu mama ei, Arzu. Cennet și Selim s-au întâlnit prima oară, de fapt, înainte de ceremonia de absolvire, când bărbatul a fost la un pas de a o lovi cu mașina pe Cennet. Cei doi se plac de la prima vedere.

După absolvire, familia Melisei merge împreună cu cea a lui Selim la un restaurant. Aici, ei sunt serviți chiar Cennet, care lucra ca și chelneriță. Impresionată de colega Melisei, fiica sa oficială, Arzu îi oferă lui Cennet un loc de muncă la firma ei. Astfel, Cennet devine asistenta personală a lui Selim, spre disperarea Melisei, care observă pe zi ce trece apropierea dintre cei doi.

Invidioasă, Melisa i destăinuie mamei sale că Selim e posibil să se fi îndrăgostit de Cennet. După ce îi analizează pe cei doi, Arzu ajunge la concluzia că Melisa are dreptate, așa că se gândește să îi propună lui Cennet o schimbare. Doar că, atunci când se duce să îi propună acest lucru, Arzu face o descoperire șocantă. Observă că, pe umărul drept, Cennet are același semn din naștere pe care îl are și femeia. Astfel, ea își recunoaște fiica abandonată. Va încerca femeia să recupereze timpul petrecut departe de prima ei fiică? Nu, nicidecum, dimpotrivă, Arzu plănuiește s-o elimine pe Cennet, ca să nu afle nimeni adevărul despre cine a fost ea și ce a făcut.

Distribuția:

• Esra Ronabar în rolul Arzu Soyer
• Berk Atan - Selim Arısoy
• Almila Ada - Cennet Yılmaz
• Yusuf Akgün - Orhan Soyer
• Zehra Yılmaz - Melisa Soyer
• Şencan Güleryüz - Cengiz Arısoy
• Hazım Körmükçü - Mahir Soyer
• Ebru Nil Aydın - Sema Soyer
• Süeda Çil - Suna Gürsu
• Çiçek Acar - Nilgün Arısoy
• Oktay Çubuk - Ömer Gürsu
• Güler Ökten - Mukaddes Yılmaz

În articolul

Arzu este acuzată de crimă. Cine spune asta și cum se apără, aflați, azi, în serialul turcesc ”Cennet”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Temu şi Shein, verificate la sânge de ANPC. La ce nereguli sunt atenţi inspectorii
a1.ro
Cea mai puternică rugăciune pentru Sfântul Gheorghe. Spune-o neapărat dacă treci prin momente dificile
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Decizia radicală pe care au luat-o Arpad Paszkany şi iubita lui, cu peste 20 de ani mai tânără, după ce blonda a anunţat relaţia!
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x