Așteptarea a luat sfârșit! Cunoaște-o pe Feriha (Hazal Kaya), eroina din serialul turcesc cu același nume, de la Happy Channel

Publicat pe 14.06.2017 la 10:48 Actualizat pe 14.06.2017 la 21:26

Din 21 iunie, de luni pana vineri, ora 18.00, numai la Happy Channel.

Vești bune pentru telespectatorii Happy Channel. Din 21 Iunie, de luni până vineri, ora de la ora 18:00, iubitorii serialelor turcești vor putea viziona ”Feriha”, o producție cu un succes intrenațional răsunător și o distribuție pe măsură.

Dar cine este Feriha, eroina din drama omonimă?

Este o tânără care trăiește la limita sărăciei, într-un cartier de bogătași. Tatăl ei este administratorului unui bloc de apartamente de lux, iar mama ei este femeie de serviciu. Manageriatul acelor apartamente le-a oferit părinților Ferihăi și fraților ei un mic spațiu de locuit. De asemenea, ea își ajută familia la tot ce ține de întreținerea blocului, dar este pricepută și la învățătură.

Viața ei se schimbă când ajunge să studieze la o Universitate particulară cu o bursă de merit. Deoarece nu acceptă să fie discriminată din cauza situației sale financiare, Feriha îi face pe toți să creadă că este înstărită la fel ca ei. Și nu i-a fost deloc prea greu să îi convingă, având în vedere că locuia într-un bloc luxos dintr-un cartier rezidențial. În ajutor i-au mai venit hainele și accesoriile primite de la bogătașii cărora le făcea comisioane.

Tot la Universitate l-a cunoscut și pe Emir (Cagatay Ulusoy), un tânăr frumos și extrem de curtat, de care se îndrăgostește pe loc. Emir și Feriha par făcuți unul pentru celălalt, dar cu toată pânza de minciuni țesute în jurul identității ei, lucrurile vor deveni extrem de complicate.

Hazal Kaya, interpreta personajului Feriha, de la Happy Channel, este actriță și fotomodel din Turcia, în vârstă de 26 de ani. Alături de Cagatay Ulusoy, actorul ce provine dintr-o familie bosniacă, considerat unul dintre cei mai frumoși bărbați din Turcia și nu numai, Hazal le va oferi telespectatorilor Happy Channel o poveste de dragoste unică.

În articolul

Așteptarea a luat sfârșit! Cunoaște-o pe Feriha (Hazal Kaya), eroina din serialul turcesc cu același nume, de la Happy Channel

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x