Cât de dulce e! Protagonista din ”Elif” dansează pe melodia ”Despacito” cu... suzeta în gură

Publicat pe 30.07.2018 la 15:17 Actualizat pe 30.07.2018 la 15:31

La Happy Channel, poți urmări în exclusivitate cel de-al patrulea sezon din ”Elif”, de luni până vineri, de la 18.00.

Declarată copilul minune al actoriei, micuța Isabella Damla Güvenilir este, la doar 9 ani, o vedetă internațională. Rolul ei din serialul ”ELIF”, difuzat la Happy Channel, de luni până vineri, de la 18.00, este cel care i-a adus faima.

Pe cât de serioasă și de conștiincioasă este la filmările pentru serialul turcesc ”ELIF”, pe atât de tare se distrează în timpul liber. Atunci când nu este pe platourile de filmare, Isabella se poartă asemeni unui copil de vârsta ei. Mărturie stă cel mai recent clip postat de copilă pe contul ei de Instagram. În acesta, Isabella se distrează de minune în timp ce dansează pe melodia Despacito cu suzeta în gură, după un scenariu voit a amuza audiența. Dar, ami bine vă lăsăm să urmăriți clipul despre care vă vorbim.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările


Citește și Iată cum își petrece timpul liber Isabella Damla Güvenilir din serialul ”ELIF” și ”Ce asemănări sunt între ea și personajul pe care îl interpretează în serialul ELIF”.


Povestea serialului

Ajunsă la ferma unei familii bogate, familia Emiroglu, micuța va lucra aici pe post de servitoare, fără a se cunoaște faptul că ea este de fapt fiica principalului moștenitor. Melek, mama sa, a trăit în urmă cu șase ani o poveste de dragoste cu Kenan, fiul cel mare al familiei Emiroglu. Pentru că nimeni nu a fost de acord cu relația lor, femeia a fost alungată și amenințată cu moartea. Kenan nu a știut nimic despre toate astea, iar în prezent habar nu are de existența acestui copil.

În articolul

Cât de dulce e! Protagonista din ”Elif” dansează pe melodia ”Despacito” cu... suzeta în gură

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 aprilie 2024. Racii se pot confrunta cu probleme în relația de cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Clătite de post cu apă minerală. Desertul perfect și ușor de preparat
Catine
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Cele mai bogate alimente în fibre. Cum le poți consuma
Spynews
Prietenii lui Naomy cer ajutor disperat pentru repatrierea cântăreței! Cunoscuta blondă a murit ieri, la 47 de ani, în urma unui AVC / FOTO
DeParinti
Trăsături de personalitate asociate traumelor din copilărie
MediCOOL
6 semne că ai deficit de progesteron. De ce este important acest hormon
HelloTaste
4 diete care ar putea să prevină semnele îmbătrânirii. Ce să consumi pentru un corp sănătos
x