Ce coafură i se potrivește mai bine portagonistei din serialul ”Cennet”?

Publicat pe 11.03.2019 la 13:22 Actualizat pe 11.03.2019 la 13:45

Pe Almila Ada o puteți urmări de luni până vineri, de la ora 18.00, în ”Cenet”, unul dintre serialele turcești pe care Happy Channel le difuzează în exclusivitate.

Cu breton sau fără? Cu părul prins, sau lăsat pe umeri? Cu părul drept sau bucle? Ori cu părul vâlvoi? Cum îi stă mai bine frumoasei actrițe Almila Ada, protagonista serialului ”Cennet”? Priviți galeria foto din articol și spuneți-ne părerea voastră.

Pe Almila Ada o puteți urmări de luni până vineri, de la ora 18.00, în ”Cenet”, unul dintre serialele turcești pe care Happy Channel le difuzează în exclusivitate.

Despre ”Cennet”:

Serialul spune povestea tinerei Cennet (Almila Ada), o tânără frumoasă care a fost abandonată de mama ei, Cahide. Femeia a renunțat la propriul copil pentru că visează să se mărite cu un bărbat bogat, iar copilul… i-ar sta în cale. Își schimbă numele în Arzu (Esra Ronabar). Devine femeie de afaceri de succes. Ea mai aduce pe lume o fată, pe care o botează Melisa (Zehra Yılmaz). Bineînțeles, nu suflă o vorbă despre celălalt copil și despre trecutul ei adevărat.

Cennet este crescută de bunica ei, Mukaddes Yılmaz (Güler Ökten) și ajunge studentă la Arhitectură. Soarta face ca în aceeași clasă cu ea să fie și Melisa, sora ei. Însă, fetele nu știu de legătura asta dintre ele. Cele două devin prietene și, în ziua absolvirii facultății, Melisa îi face cunoștință lui Cennet cu iubitul ei, Selim Arisoy (Berk Atan), dar și cu mama ei, Arzu. Cennet și Selim s-au întâlnit prima oară, de fapt, înainte de ceremonia de absolvire, când bărbatul a fost la un pas de a o lovi cu mașina pe Cennet. Cei doi se plac de la prima vedere.

După absolvire, familia Melisei merge împreună cu cea a lui Selim la un restaurant. Aici, ei sunt serviți chiar Cennet, care lucra ca și chelneriță. Impresionată de colega Melisei, fiica sa oficială, Arzu îi oferă lui Cennet un loc de muncă la firma ei. Astfel, Cennet devine asistenta personală a lui Selim, spre disperarea Melisei, care observă pe zi ce trece apropierea dintre cei doi.

Invidioasă, Melisa i destăinuie mamei sale că Selim e posibil să se fi îndrăgostit de Cennet. După ce îi analizează pe cei doi, Arzu ajunge la concluzia că Melisa are dreptate, așa că se gândește să îi propună lui Cennet o schimbare. Doar că, atunci când se duce să îi propună acest lucru, Arzu face o descoperire șocantă. Observă că, pe umărul drept, Cennet are același semn din naștere pe care îl are și femeia. Astfel, ea își recunoaște fiica abandonată. Va încerca femeia să recupereze timpul petrecut departe de prima ei fiică? Nu, nicidecum, dimpotrivă, Arzu plănuiește s-o elimine pe Cennet, ca să nu afle nimeni adevărul despre cine a fost ea și ce a făcut.

Distribuția:

• Esra Ronabar în rolul Arzu Soyer
• Berk Atan - Selim Arısoy
• Almila Ada - Cennet Yılmaz
• Yusuf Akgün - Orhan Soyer
• Zehra Yılmaz - Melisa Soyer
• Şencan Güleryüz - Cengiz Arısoy
• Hazım Körmükçü - Mahir Soyer
• Ebru Nil Aydın - Sema Soyer
• Süeda Çil - Suna Gürsu
• Çiçek Acar - Nilgün Arısoy
• Oktay Çubuk - Ömer Gürsu
• Güler Ökten - Mukaddes Yılmaz

În articolul

Ce coafură i se potrivește mai bine portagonistei din serialul ”Cennet”?

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Povestea româncei care se luptă de 10 ani cu Tesla. "Elon a plătit 16 avocaţi împotriva unei singure inginere din România"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x