Ce spune actrița Gülçin Tunçok (aka Zynep) despre copila care o interpretează pe micuța din ”ELIF”

Publicat pe 02.05.2018 la 15:40 Actualizat pe 14.11.2019 la 16:17

”Elif”, unul ditre cele mai tari seriale turcești, a cucerit nu doar Turcia și România, ci și în alte 20 de țări. La Happy Channel, poți urmări în exclusivitate cel de-al patrulea sezon din ”Elif”, de luni până vineri, de la 14.00.

Pe Gülçin Tunçok telespectatorii postului de televiziune Happy Channel o știu din serialul ”ELIF”, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00. Ea este actrița care o interpretează pe Zeynep în acest serial turcesc.

Într-un interviu acordat în exclusivitate postului Happy Channel, Gulcin Tuncok a povestit despre relația ei cu Isabella Damla Guvenilir, copila care interpretează rolul principal din ”Elif”, unul dintre cele mai de succes seriale turcești.

Când ne-am cunoscut, Isabella era atât de mică! Nu avea nici dinții din față… Acum, e ditamai domnișoara! Pe zi ce trece, devine o actriță din ce în ce mai bună. O iubesc mult pe Isabella. Petrecem mult timp împreună, suntem ca două surori. Isabella este o persoană foarte importantă pentru mine”, a mărturisit actrița Gulcin Tuncok.

”Elif”, unul dintre cele mai tari seriale turcești, a cucerit nu doar Turcia și România, ci și în alte 20 de țări. La Happy Channel, poți urmări în exclusivitate serialul ”Elif”, de luni până vineri, de la 14.00.

Povestea serialului

Ajunsă la ferma unei familii bogate, familia Emiroglu, micuța va lucra aici pe post de servitoare, fără a se cunoaște faptul că ea este de fapt fiica principalului moștenitor. Melek, mama sa, a trăit în urmă cu șase ani o poveste de dragoste cu Kenan, fiul cel mare al familiei Emiroglu. Pentru că nimeni nu a fost de acord cu relația lor, femeia a fost alungată și amenințată cu moartea. Kenan nu a știut nimic despre toate astea, iar în prezent habar nu are de existența acestui copil.

În articolul

Ce spune actrița Gülçin Tunçok (aka Zynep) despre copila care o interpretează pe micuța din ”ELIF”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Exemple de meniu pentru deficit caloric. Ce poţi mânca într-o zi în funcţie de greutate, nivelul de activitate şi alti factori
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x