Ce spune James Norton despre personajul său atât de complicat din serialul ”Război și pace”

Publicat pe 09.01.2020 la 09:11 Actualizat pe 16.01.2020 la 22:00

Frumos, cu niște ochi albaștri hipnotizanți, de-a dreptul, Prințul Andrei Bolkonsky este unul dintre personajele în jurul cărora se învârte povestea din serialul britaic ”Război și pace”, pe care Happy Channel îl transmite din 19 ianuarie, de la ora 20.00.

Frumos, cu niște ochi albaștri hipnotizanți, de-a dreptul, Prințul Andrei Bolkonsky este unul dintre personajele în jurul cărora se învârte povestea din serialul britaic ”Război și pace”, pe care Happy Channel îl transmite din 19 ianuarie, de la ora 20.00.

Interprerat de actorul James Norton, Andrei este un personaj complex. Așa cum actorul îl descrie într-un interviu, acest personaj este într-o continuă căutare și trece de la o stare la alta când te aștepți mai puțin.

Andrei este un rătăcitor, este un om într-o permanentă căutare. Ce anume caută el? Nici el nu cred că știe. Se aruncă în război, în căutarea gloriei, înceartă traiul calm și simplu la moșie, încearcă să își găsească locul în înalta societate din St. Petersburg. Nici așa nu a găsit acel ceva pe care îl caută. Este un privilegiu pentru mine să interpretez acest personaj”, a mărturisit actorul James Norton despre pesonajul său.

Pe James Norton îl puteți urmări la Happy Channel, din 19 ianuarie, de la ora 20.00, în serialul britanic ”Război și pace”, o adaptare a celebrei cărți omonime, scrisă de Lev Tolstoi.

Despre serialul ”Război și pace”

Regizat de Tom Harper, serialul britanic ”Război și pace” a fost filmat în Rusia, Lituania şi în Letonia. Presa și criticii de film din Marea Britanie au apreciat că această serie, realizată în 2016, reprezintă o adaptare a romanului lui Tolstoi cu o viziune mai modernă decât cea din 1976. Serialul păstrează linia acțiunii din romanul lui Lev Tolstoi, dar are un final neașteptat, diferit de cel imaginat de scriitorul rus.

„Război și Pace” urmărește povestea a trei tineri din familii nobile, o poveste ce începe în Imperiul Rus, în 1805. Pierre (Paul Dano), un tânăr cu suflet bun, dar incomod, este fiul nelegitim al celui mai bogat om din Rusia. Visul său este acela de a schimba lumea în bine. Natasha (Lili James) este o tânără superbă care caută dragostea adevărată. Iar chipeșul Andrei (James Norton) se declară enervat de superficialitatea societății în care trăiește.

În același timp, armata franceză, aflată sub comanda lui lui Napoleon, este tot mai aproape de granițele Rusiei. Nikolai (Jack Lowden), fratele mai mare al Natashei, se alătură Armatei Imperiale Ruse și se maturizează în timpul războiului împotriva lui Napoleon. Încă din copilărie, el o iubește pe verișoara sa, Sonya (Aisling Loftus), pe care visează să o aibă ca soție. Doar că părinții lui se opun și țin cu tot dinadinsul să îl însoare fie cu bogata, dar superficiala, Julie Karagina, fie cu Marya Bolkonskaya (Jessie Buckley).

Povestea se încheie în 1812, după ce invazia lui Napoleon în Rusia a eșuat. Familiile din centrul poveștii au suferit, au pierdut oameni dragi, dar cei rămași au trecut prin transformări majore.

Din distribuție:

Foto: BBC

În articolul

Ce spune James Norton despre personajul său atât de complicat din serialul ”Război și pace”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x