Cautare: 8 rezultate dupa tagul "razboi si pace"

Rareș Florescu lansează, la Neatza, videoclipul "Război și Pace"

acum 32 zile

Rareș Florescu, puștiul minune care a impresionat o lume întreagă cu talentul sau la vioara, lansează videoclipul piesei "Război și Pace".

Serialul ”Război și pace” ajunge la final. Urmează o altă poveste excepțională

acum 150 zile

În această duminică, de la ora 20.00, postul de televiziune Happy Channel difuzează ultimele două episoade ale serialului ”Război și pace”, ecranizare a romanului omonim, scris de Lev Tolstoi.

Scenele de dans, o mare provocare pentru actorul Jack Lowden, din serialul ”Război și pace”

acum 164 zile

Jack Lowden este cel care dă viață personajului Nikolai Rostov, din serialul ”Război și pace”, difuzat în fiecare duminică, de la ora 20.00, de Happy Channel.

”M-a descurajat... la început”, spune Paul Dano, despre personajul său din serialul ”Război și pace”

acum 171 zile

Pe Paul Dano îl puteți urmări în serialul ”Război și pace”, pe care Happy Channel îl difuzează duminica, de la ora 20.00.

”Să știți că dă dependență”, a spus actrița Lily James despre cartea din care a fost inspirat serialul ”Război și pace”

acum 175 zile

Lily James o interpretează pe Natasha Rostova în serialul ”Război și pace”, pe care Happy Channel îl difuzează duminica, de la ora 20.00.

Ce spune James Norton despre personajul său atât de complicat din serialul ”Război și pace”

acum 177 zile

Frumos, cu niște ochi albaștri hipnotizanți, de-a dreptul, Prințul Andrei Bolkonsky este unul dintre personajele în jurul cărora se învârte povestea din serialul britaic ”Război și pace”, pe care Happy Channel îl transmite din 19 ianuarie, de la ora 20.00.

”Îmi place obrăznicia ei”, spune celebra actriță Gillian Anderson despre personajul ei din serialul ”Război și pace”

acum 198 zile

Serialul ”Război și pace”, difuzat la Happy Channel în fiecare duminică, este o ocazie pentru cinefili de a o revedea pe actrița Gillian Anderson, arhi-cunoscută telespectatorilor pentru rolul agentului Dana Scully, din serialul ”Dosarele X”.

O blonda l-a confundat pe Tolstoi cu Dolanescu

acum 3474 zile

Una dintre blonde l-a surprins pe Dan Negru, raspunsul ei la intrebarea "Cine a scris Razboi si pace?" fiind "Dolanescu.