EL este cel mai frumos actor din Turcia! Îl vei vedea la Happy Channel, din ianuarie

Publicat pe 17.12.2019 la 17:12 Actualizat pe 09.01.2020 la 17:29

Serialul turcesc ”Vis de iubire” prezintă povestea de dragoste dintre Can (Can Yaman) şi Sanem (Demet Özdemir), o poveste presărată cu momente comice, romantism, din care nu lipsesc și intrigile.

Can Yaman este unul dintre cei mai frumoși actori din tânăra generație din Turcia. Școlit în America, Can a fost deseori comparat, cu unul dintre actorii de la Hollywood aflați acum pe val: Jason Mamoa. Cât de mult seamănă cei doi veți avea ocazia să aflați urmărind ”Vis de iubire” (”Erkenci Kus”), unul dintre cele mai noi seriale turcești difuzate de Happy Channel, din 22 ianuarie 2020, miercurea și joia, de la ora 20.00

Câștigător a nu mai puțin de șapte premii, în perioada 2018-2019, Can Yaman este deținătorul a trei titluri de ”Cel mai bin actor”. În noul serial turcesc, pe care Happy Channel îl va difuza din 22 ianuarie, miercurea și joia, de la ora 20.00, el o are ca parteneră pe frumoasa Demet Özdemir.

Serialul turcesc ”Vis de iubire” prezintă povestea de dragoste dintre Can (Can Yaman) şi Sanem (Demet Özdemir), o poveste presărată cu momente comice, romantism, din care nu lipsesc și intrigile. ”Vis de iubire” se va difuza la Happy Channel, din 22 ianuarie, miercurea și joia, de la ora 20.00.

Despre serialul ”Vis de iubire” (”Erkenci Kus”)

Sanem și Can sunt două caractere diferite, cu experiențe de viață total opuse. Ei se întâlnesc în Istanbul. Sanem a părăsit liniștitul oraș natal, aflat la malul mării, pentru că își dorea o altă viață. Voia să trăiască pe pielea ei viața în marele oraș, Istanbul. Așa ajunge să lucreze într-o corporație.
Can este tipul aventuros, care călătorește în lumea-ntreagă, căruia îi place viața și este conștient de propria valoare. Fotograf apreciat, Can este un spirit liber și nu îi place să fie legat de un birou.

Ce se va întâmpla când cei doi, Sanem și Can, se vor întâlni? Aflați, în curând, la Happy Channel, urmărind unul dintre cele mai noi seriale turcești: ”Vis de iubire” (”Erkenci Kus”).

În articolul

EL este cel mai frumos actor din Turcia! Îl vei vedea la Happy Channel, din ianuarie

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

Cele mai noi

Cuisine • ieri la 15:22
Sushi vegan delicios cu legume
Happy People • ieri la 14:23
Buse Meral, superba actriță din “Ține-mă de mână”, trăiește o frumoasă poveste de dragoste
Happy People • ieri la 13:11
Mario Cimarro are 49 de ani, dar pare că nu a îmbătrânit nicio secundă. Cum arată acum actorul
Cuisine • pe 20.10 la 13:49
2 rețete simple și delicioase ușor de întins pe pâine
Happy People • pe 20.10 la 12:40
Au trecut 22 de ani de la premiera "La Usurpadora". Cum arată acum copiii simpatici care au jucat alături de Gabriela Spanic în telenovelă
Happy People • pe 20.10 la 11:40
Marlene Favela, protagonista din telenovela "Gata Salvaje", are o fetiță adorabilă. Micuța are 1 an și este deja vedetă pe Instagram