Cine este Can Yaman, protagonistul serialului ”Vis de iubire”

Publicat pe 06.01.2020 la 16:12 Actualizat pe 30.01.2020 la 11:17

Can Yaman, protagonistul serialului ”Vis de iubire” a fost supranumit drept unul dintre cei mai frumoși actori din Turcia. Actorul în vârstă de 31 de ani poate fi urmărit la Happy Channel, într-un serial turcesc, o comedie romantică în care o are ca parteneră pe Demet Özdemir.

Can Yaman, protagonistul serialului ”Vis de iubire” a fost supranumit drept unul dintre cei mai frumoși actori din Turcia. Actorul în vârstă de 31 de ani poate fi urmărit la Happy Channel, în serialul turcesc ”Vis de iubire”, o comedie romantică în care o are ca parteneră pe Demet Özdemir.

Născut la 8 noiembrie 1989 în Suadiye, Istanbul, Can Yaman a avut o grea cumpănă de trecut pe când avea doar 5 ani, atunci când părinții săi au divorțat. Liceul l-a făcut în Italia, apoi, ultimul an l-a terminat în Ohio, SUA, printr-un program de schimb de experiență. După liceu nu a dat la actorie, așa cum mulți s-ar fi așteptat, ci a urmat Dreptul, la Yeditepe University. Chiar a lucrat ca avocat, timp de șase luni, la o companie multinațională. Abia după această experiență și-a dar seama că viitorul său nu este prin tribunale. Așa că s-a orientat spre actorie.

Pe Can Yaman îl puteți urmări la Happy Channel în serialul ”Vis de iubire”, difuzat miercurea și joia, de la ora 20.00, (în reluare, sâmbăta și duminica, de la ora 16.00)

Despre serialul ”Vis de iubire” (”Erkenci Kus”)

Sanem și Can sunt două caractere diferite, cu experiențe de viață total opuse. Ei se întâlnesc în Istanbul. Sanem a părăsit liniștitul oraș natal, aflat la malul mării, pentru că își dorea o altă viață. Voia să trăiască pe pielea ei viața în marele oraș, Istanbul. Așa ajunge să lucreze într-o corporație.
Can este tipul aventuros, care călătorește în lumea-ntreagă, căruia îi place viața și este conștient de propria valoare. Fotograf apreciat, Can este un spirit liber și nu îi place să fie legat de un birou.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În articolul

Cine este Can Yaman, protagonistul serialului ”Vis de iubire”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x