Cum arată Olivia Hussey la 53 de ani de la premiera filmului “Romeo și Julieta”, regizat de Franco Zeffirelli

Publicat pe 13.02.2021 la 13:25 Actualizat pe 18.02.2021 la 17:21

Happy Channel redifuzează un film de excepție, adaptare celebră după piesa „Romeo șii Julieta” a lui William Shakespeare. Rolul Julietei este cel care a făcut-o celebră pe Olivia Hussey, adolescentă la vremea respectivă. Actrița, în vârstă acum de 69 de ani a dus o viață tumultoasă, dar plină de împliniri pe partea profesională.

Actrița Olivia Hussey la 17 ani în filmul „Romeo și Julieta”

Olivia Hussei în filmul „Romeo și Julieta”

Profimedia Images

Olivia Hussey s-a născut la data de 17 aprilie 1951, în Buenos Aires, Argentina. Așadar, anul acesta urmeză să împlinească respectabila vârstă de 70 de ani.

Încă de mică a fost pasionată de actorie. În fragedă adolescență, ea a început să joace în piese de teatru la Londra, unde s-a făcut remarcată.

Olivia Hussey, rolul din „Romeo și Julieta” și începutul carierei sale

Astfel, la doar 17 ani a primit rolul care a consacrat-o. Olivia Hussey a fost selectată să o intepreteze pe Julieta, în filmul „Romeo și Julieta”, regizat de Franco Zeffirelli, în anul 1968.

Pelicula a fost un real succes și i-a adus actriței debutante în lumea cinematografiei, distincții importante. A câștigat un „Glob de Aur” și premiul „David di Donatello”, pentru interpretarea rolului său.

Oameni s-au întrebat, bineînțeles, dacă vedetele producției: Olivia Hussey și Leonard Whiting nu cumva s-au îndrăgostit unul de celălat și și-au pus în scenă propriile sentimente. Cu atât mai mult cu cât fata nu mai avusese niciodată o relație.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Începând de atunci, Olivia Hussey a dobândit recunoaștere internațională, lucru care i-a adus noi mari colaborări.

În 1974, ea a apărut pe micile ecrane ca Jess Bradford, protagonistă a filmului „Black Christmas”.

Ulterior, s-a implicat într-un mare proiect, alături de același regizor care a remacat-o și a făcut-o celebră. Actrița Britanică a jucat tolul Sfintei Fecioare Maria, mama lui Iisus Hristos, în miniseria „Iisus din Nazareth”, apărută în anul 1977.

Un an mai târziu, a primit un alt rol important în „Moarte pe Nil”, adaptarea lui John Guillermin, după celebrul roman scris de Agatha Christie.

Ceea ce poate puțini știu este că, pe lângă aparițiile pe marile și micile ecrane, actrița a lucrat și ca artistă vocală. Ea a fost vocea mai multor jocuri video din seria Star Wars, inclusiv Star Wars: Rogue Squadron, Star Wars: Force Commander și Star Wars: The Old Republic.

Cum arată și cu ce se ocupă Olivia Hussey în prezent

După succesul filmului „Romeo și Julieta”, Hussey s-a mutat la Los Angeles și a locuit în casa în care Sharon Tate fusese ucisă cu doar o lună înainte. La vremea respectivă ea s-a iubit cu Terry Melcher.

Olivia Hussey are acum 69 de ani este mamă a trei copii: India Eisley, Alexander Martin, Maximillian Fuse.

Actrița a trecut prin două căsnicii eșuate, până să își găsească jumătatea. În prezent, urmează să împlinească 30 de ani de mariaj alături rockerul David Eisely.

Alături de el o are pe actrița India Eisley, care apare împreună cu Chris Pine în serialul „One Day She'll Darken”, dufuzat de postul de televiziune TNT, începând cu anul 2019.

Olivia Hussey își ține fanii la curent în legătură cu viața sa, prin intemediul conturilor de socializare: Twitter, Facebook și Instagram, unde este foarte activă.

Urmărește filmul „Romeo și Julieta” în această seară, la ora 20:00, numai la Happy Channel!

Citește și: 10 lucruri inedite despre serialul Victoria Silvia Navarro, fotografie într-un costum de baie îndrăzneț

În articolul

Cum arată Olivia Hussey la 53 de ani de la “Romeo și Julieta”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
„Să-i fie ţărâna uşoară!” Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x