Serialul care a cucerit Spania-“Iubire și răzbunare” se lansează, astăzi, la Happy Channel

Publicat pe 14.08.2017 la 15:31 Actualizat pe 16.08.2017 la 12:41

Cel mai nou blockbuster turcesc - “Iubire si razbunare” (“Brave and Beautiful” aka “Cesur ve Güzel”) incepe, luni-14 august, la Happy Channel cu un maraton special de trei ore.

Cel mai nou blockbuster turcesc - “Iubire și răzbunare” (“Brave and Beautiful” aka “Cesur ve Güzel”) începe, astăzi, la Happy Channel cu un episod special. De la ora 20.00, telespectatorii vor petrece trei ore în compania protagoniștilor Tuba Büyüküstün și Kıvanç Tatlıtuğ.

Lansat în noiembrie 2016, la Star TV (Turcia), serialul turcesc “Iubire și răzbunare” (“Brave and Beautiful” aka “Cesur ve Güzel”) s-a bucurat de un succes uriaș. Reacțiile pozitive ale telespectatorilor și audiențele ridicate au făcut ca producția să ajungă și pe micile ecrane din alte zone (Malaezia, India, Italia, Mexic, Chile). Blockbusterul turcesc continuă să trezească interes peste tot în lume, fiind recent cumpărat și de televiziuni din Orientul Mijlociu, Africa de Nord și Europa de Est.

Datorită rezultatelor extraordinare, “Iubire și răzbunare” are mari șanse să se vadă și în Spania, devenind astfel primul serial turcesc pe care această tară îl va difuza. Așadar, producția cu Tuba Büyüküstün și Kıvanç Tatlıtuğ este pe cale să se mândrească cu o performanță absolut impresionantă.

În România, Happy Channel va difuza în exclusivitate blockbesterul turcesc, iar în ziua lansării (luni-14 august), telespectatorii vor avea parte de trei ore de “Iubire și răzbunare”( 20.00-23.00). Din 15 august, fanii vor putea urmări câte două episoade, de luni până joi, de la ora 20:00.

Drama “Iubire și răzbunare” spune povestea imposibilă de dragoste dintre Suhan (Tuba Büyüküstün) și Cesur (Kıvanç Tatlıtuğ). Războiul dintre familiile celor doi protagoniști a luat naștere cu ani în urmă, când tatăl și bunicii lui Cesur au fost uciși de Tahsin Korludag, tatăl frumoasei Suhan (Tamer Levnt). Tragedia a împins-o pe mama lui Cesur într-o cruntă depresie. Drama familiei sale îl determină pe Cesur să nu țină cont de nimic atunci când vine vorba să-i răzbune pe cei dragi, nici măcar de sentimentele sale.
Întors în Korludag (Istanbul), pentru a-și pune planul în aplicare, Cesur o întâlnește pe Suhan, iar când află că ea este fiica bărbatului care i-a nenorocit familia, decide să-și lovească inamicul acolo unde îl doare cel mai tare. Pe parcurs, lucrurile iau o altă întorsătură, iar Cesur ajunge să se îndrăgostească de fiica celui mai mare dușman al familiei sale.

Telespectatorii pot urmări de luni până joi, de la ora 20.00, “Iubire și răzbunare” la Happy Channel!

În articolul

Serialul care a cucerit Spania-“Iubire și răzbunare” se lansează, astăzi, la Happy Channel

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x