“Elita societății” („High Society aka Yüksek Sosyete”) și “Feriha” au premiera pe Happy Channel

Publicat pe 20.06.2017 la 13:58 Actualizat pe 19.02.2018 la 17:38

Asteptarea a luat sfarsit. La Happy Channel incep doua noi seriale turcesti de succes: “Elita societății” („High Society aka Yüksek Sosyete”) si “Feriha”.

Noua săptămână din luna lunie aduce la Happy Channel noi premiere, două super seriale turcești! Din 20 iunie, telespectatorii se vor întâlni cu “Elita societății” („High Society aka Yüksek Sosyete”), de luni până vineri, de la 20:00 la 22:00, iar de miercuri, 21 iunie, cei din fața micilor ecrane vor viziona serialul ”Feriha”, de luni până vineri, de la 18:00 la 20:00.

“Elita societății”, unul dintre blockbusterele actuale turcești, va fi difuzat în exclusivitate în România, după țara de origine. Serialul îi aduce la Happy pe Engin Öztürk (Kerem), Hazar Ergüçlü (Cansu) și Ozan Dolunay (Mert).

Serialul aduce în lumina reflectoarelor două lumi total opuse: cea a bogaților și cea a săracilor. Luxul în care trăiesc cei din înalta societate contrastează cu neajunsurile de zi cu zi ale celor din clasa inferioară, însă, cu toții se află în căutarea fericirii și a iubirii.

Cum se îmbină succesul cu dragostea, care sunt sarcrificiile pe care trebuie să le facă cei bogați pentru a-și menține poziția în societate, dar și sacrificiile pe care le fac cei săraci pentru o viață mai bună, telespectatorii vor afla urmărind povestea personajelor din “Elita societății”, din 20 iunie, la Happy Channel: Kerem (Engin Öztürk), care provine dintr-o familie de oameni săraci, Mert (Ozan Dolunay) care face parte dintr-o familie bogată și Cansu (Hazar Ergüçlü), fata cea mică a unei familii bogate din înalta societate.

Din 21 iunie, de luni până vineri, de la 18:00 la 20:00, serialul turcesc ”Feriha” (”Adını Feriha Koydum”) spune povestea de dragoste dintre Feriha Yılmaz (Hazal Kaya) și Emir Sarrafoğlu (Çağatay Ulusoy). Feriha este o tânără care trăiește la limita sărăciei, într-un cartier al bogaților. În momentul în care ajunge să studieze cu o bursă la Universitate, viața i se schimbă radical. Acolo îl întâlnește pe Emir, de care se îndrăgostește la prima vedere.

”Feriha” aduce la Happy o distribuție de excepție: Hazal Kaya (Feriha Yılmaz), actriță și fotomodel renumit din Turcia, Çağatay Ulusoy (Emir Sarrafoğlu), unul dintre cei mai frumoși bărbați din Turcia, Vahide Gördüm (Zehra Yılmaz), Metin Çekmez (Rıza Yılmaz), Deniz Ugur (Sanem İlhanlı) și Ceyda Ateş (Hande Gezgin), dar și o poveste de succes care a cucerit fanii serialelor turcești de pretutindeni.

În articolul

“Elita societății” („High Society aka Yüksek Sosyete”) și “Feriha” au premiera pe Happy Channel

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x