Engin Öztürk, frumușelul cu ochi albaștri din ”Elita societății”, a fost barman și… cadru militar

Publicat pe 10.01.2020 la 12:05 Actualizat pe 10.01.2020 la 12:12

Pe Engin Öztürk îl poți urmări în ”Elita societății”, serial difuzat de Happy Channel de la ora 22.00, de luni până vineri.

Engin Öztürk, frumușelul cu ochi albaștri care îl interpretează pe Kerem în serialul ”Elita societății”, s-a născut la 28 septembrie 1986, în Turcia, într-o familie de militari de carieră. De altfel, el a fost convins că va păsatra tradiția familiei, motiv pentru care, după absolvirea liceului Fatih Anatolian, s-a înscris la Școala Militară.

Însă, s-a reorientat profesional și a ales actoria. Engin s-a mutat la Ankara, unde s-a înscris la Hacettepe University State Conservatory, secțiunea Actorie. Pentru a se putea întreține pe durata studiilor, Engin a lucrat ca barman. În anul 2010, a primit o ofertă de lucru și astfel a debutat într-un serial turcesc.

Pe Engin Öztürk îl poți urmări în ”Elita societății”, serial difuzat de Happy Channel de la ora 22.00, de luni până vineri.

Despre serialul ”Elita Societății” (aka ”High Society”/”Yüksek Sosyete”):

Kerem (interpetat de Engin Öztürk) provine dintr-o familie de oameni săraci. Părinții lui lucrează la o familie de bogați: tatăl lui este grădinar, iar mama bucătăreasă. Kerem crește alături de nepotul bogătașilor, Mert (interpretat de Mehmet Ozan Dolunay), iar cei doi ajung buni prieteni.

Într-o bună zi, Kerem realizează că, de fapt, el nu este văzut ca un prieten adevărat, ci ca acel băiat bun la toate care îl salvează de fiecare dată pe nepotul bogătașilor. El își dorește să nu mai fie astfel privit, ci să devină propriul șef, să aibă propria afacere, în afara Istanbulului.

La un moment dat, bunica bogată a lui Mert decide ca nepotul ei să preia frâiele unuia dintre magazinele familiei. Însă, Mert îi face o propunere neobișnuită lui Kerem: să facă schimb de identități. Astfel, preț de o lună, Kerem se va da drept Mert și va conduce magazinul ”Olivia” în locul lui. Cei doi cad la înțelegere, iar de aici lucrurile iau o întorsătură neașteptată.

Serialul ”Elita societății” prezintă și povestea lui Cansu (interpretată de Hazar Erguclu), fata cea mică a unei familii bogate din înalta societate. Cansu, deși are tot ce își poate dori cineva, nu este deloc fericită. Ea simte că familia ei nu o iubește, mai ales că mama ei îi tot spune că este un copil care îi aduce doar ghinion. Într-o zi, întâlnește o ghicitoare care îi spune că va găsi adevărata iubire.

Cansu ajunge la magazinul ”Olivia”, unde se angajează ca vânzătoare. Își ascunde adevărata identitate, sperând că, astfel, va găsi adevărata iubire. Abia acum lucrurile se complică: Kerem crede că frumoasa Cansu este o fată săracă, de care se îndrăgostește. Casnu crede că șeful ei, Kerem, este un bărbat bogat, de care și ea începe să se îndrăgostească. Ece (Meriç Aral), prietena lui Cansu se îndrăgostește de Kerem, iar adevăratul bogătaș, Mert, se înamorează de Ece.

Distribuție:

Engin Öztürk în rolul lui Kerem Özkan
Hazar Ergüçlü - Cansu Koran
Meriç Aral - Ece
Ozan Dolunay - Mert
Zuhal Olcay - Süreyya Koran
Nihat Altinkaya - Levent Karatay
Hakkı Ergök - Metin Koran
Aliye Uzunatağan -Bedia
Taner Barlas -Yılmaz Özkan
Hülya Gülşen Irmak -Ayşen Özkan
Ceyda Tepeliler -Işıl
Gülşah Çomoğlu -Begüm Koran
Özgün Çoban -Can Koran
Yasin Çam - Ercan
Aybike Turan -Şirin
Seren Deniz Yalçın -Sude Goksu

În articolul

Engin Öztürk, frumușelul cu ochi albaștri din ”Elita societății”, a fost barman și… cadru militar

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Întoarce-te acasă la tine". Spaniolii protestează împotriva supraturismului. Măsurile luate de localnici ca să descurajeze turiştii să le mai "calce pragul"
a1.ro
Ce se întâmplă în aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se luptă între viață și moarte”
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x