Cautare: 8 rezultate dupa tagul "engin öztürk"

Singur și fără obligații! Engin Öztürk, surpriză făcută fanelor!

acum 109 zile

Engin Öztürk pune pe jar toată suflarea feminină de pe contul său de Instagram. Actorul pozează ca un model profesionist într-o ipostază provocatoare. Îmbrăcat într-un halat de baie alb, întredeschis, frumosul turc le pune fanelor imaginația la încercare.

”Suferința e la fel de naturală ca fericirea”, spune actorul Ozan Dolunay, din ”Elita societății”

acum 151 zile

Actorul Ozan Dolunay, cel care îl interpretează pe Mert în serialul ”Elita societății”, nu se ferește să recunoască faptul că are o fire sensibilă. El vorbește deschis despre fericire și suferință, despre felul în care oamenii de feresc să își arate adevăratele sentimente.

Hazar Ergüçlü, din ”Elita societății”, are un logodnic cu 18 ani mai mare decât ea. Iată ce spune el despre diferența de vârstă dintre ei

acum 154 zile

Pe Hazar Ergüçlü o puteți urmări în serialul ”Elita societății”, difuzat de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 22.00

A debutat în actorie la 24 de ani, după ce a lucrat în spatele camerei de filmat. Ea este Meriç Aral, din ”Elita societății”

acum 170 zile

Meriç Aral o interpretează pe Ece în serialul turcesc ”Elita Societății”, difuzat de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 22.00.

”Nu este o rușine să îți arăți emoțiile”, spune Ozan Dolunay, din serialul ”Elita societății”

acum 171 zile

Pe Ozan Dolunay îl puteți urmări la Happy Channel în serialul „Elita societății”, difuzat de luni până vineri, de la ora 22.00.

De ce a renunțat Engin Öztürk, din ”Elita societății”, la cariera militară. Motivul este total neașteptat…

acum 172 zile

După începerea serviciului militar, Engin Öztürk a decis să își caute un alt drum și să renunțe să ducă mai departe tradiția familiei.

Engin Öztürk, frumușelul cu ochi albaștri din ”Elita societății”, a fost barman și… cadru militar

acum 175 zile

Pe Engin Öztürk îl poți urmări în ”Elita societății”, serial difuzat de Happy Channel de la ora 22.00, de luni până vineri.

Cine este Engin Öztürk, bărbatul cu cei mai frumoși ochi albaștri? Te va hipnotiza cu privirea lui, în cel mai tare serial turcesc

acum 1115 zile

Din 20 iunie, la Happy Channel ai ocazia sa il vezi pe unul dintre cei mai frumosi barbati din Turcia.