Faceți cunoștință cu personajele din serialul turcesc ”Cennet”

Publicat pe 11.01.2019 la 09:35 Actualizat pe 11.02.2019 la 17:37

În cele ce urmează, vă invităm să îi cunoașteți pe protagoniștii unuia dintre cele mai noi seriale turcești din grila Happy Channel: ”Cennet”, difuzat de luni până vineri, de la ora 18.00.

Happy Channel difuzează ”Cennet”, un serial turcesc a cărui poveste te va captiva. Difuzat de luni până vineri, de la ora 18.00, ”Cennet” are toate ”ingredientele” unui serial de succes: actori frumoși și talentați, dar și o poveste palpitantă despre iubire, trădare, minciună, amenințări, furie.

În cele ce urmează, vă invităm să îi cunoașteți pe protagoniștii unuia dintre cele mai noi seriale turcești din grila Happy Channel: ”Cennet”, difuzat de luni până vineri, de la ora 18.00.

Cennet Yılmaz (interpretată de Almila Ada)- este personajul principal al poveștii. Este o tânără de condiție modestă, care a fost crescută de bunica paternă, după ce mama ei a abandonat-o la naștere. Cennet a crescut, o vreme, și la orfelinat.

Arzu Soyer – Cavidan pe numele ei real, de fată săracă (interpretată de Esra Ronabar) este mama lui Cennet. Femeia a renunțat la propriul copil pentru că a vrut să se mărite cu un bărbat bogat. Își schimbă numele în Arzu și se mărită cu Mahir Soyer, fiul unui om de afaceri. Împreună cu Mahir, Arzu are o fiică, Melisa.

Mahir Soyer (interpretat de Hazım Körmükçü) – este soțul lui Arzu. Fiul cel mare al soților Riza, el conduce imperiul financiar cu succes al familiei.

Orhan Soyer (interpretat de Yusuf Akgün) – este fratele lui Mahir. Energic și frumos, el este condiserat de familie un iresponsabil. El acordă o importanță deosebită aspectului său exterior. Iubește mașinile de lux și sport. Niciodată nu este în căutarea unei relații permanente.

Melisa Soyer (interpretată de Zehra Yilmaz) - fiica lui Arzu și a lui Mahir Soyer. Ea este sora vitregă a lui Cennet, dar niciuna nu știe de această legătură de sânge. Melisa este un copil răsfățat, îi place să se distreze și mai puțin să muncească. Visul ei este să se mărite cu Selim, pe care îl iubește din copilărie

Selim Arısoy (interpretat de Berk Atan) – este fiul soților Arisoy. Însă, el descoperă, de fapt, că aceștia nu sunt părinții săi biologici. A fost adoptat de familia Arisoy (Nilgun și Cenghiz), iar aceștia nu vor să-i spună adevărul, de teamă că îl vor pierde. Selim se îndrăgostește la prima vedere de Cennet.

Mukaddes Yilmaz (interpretată de Güler Ökten) - este soacra lui Arzu și bunica lui Cennet. Ea o crește pe Cennet ca pe propria nepoată, iar când află că nu este de același sânge cu ea, îl caută pe tatăl ei adevărat. Asta pentru că mama lui Cennet a rămas însărcinată în urma unui viol.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În articolul

Faceți cunoștință cu personajele din serialul turcesc ”Cennet”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x