Faceți cunoștință cu Sanem și Can, personajele principale din serialul ”Vis de iubire”

Publicat pe 15.01.2020 la 15:09 Actualizat pe 30.01.2020 la 11:15

Sanem și Can sunt personajele principale ale unuia dintre cele mai urmărite seriale turcești: ”Vis de iubire” (”Erkenci Kus”), producție difuzată de Happy Channel din 22 ianuarie, în fiecare miercuri și joi, de la ora 20.00.

Sanem și Can sunt personajele principale ale unuia dintre cele mai urmărite seriale turcești: ”Vis de iubire” (”Erkenci Kus”), producție difuzată de Happy Channel, în fiecare miercuri și joi, de la ora 20.00, (în reluare, sâmbăta și duminica, de la ora 16.00). Firi opuse, cu perspective de viață diferite, veniți din categorii sociale diferite, cei doi ajung să se intersecteze și să se lase cu scântei și cu... iubire.

Cine este Can Divit?

El este frumos foc. Este un aventurier, căruia nu-i place să fie legat de un loc anume. Fost jucător de polo, Can este unul dintre cei mai buni fotografi și mai mult călătorește decât să stea în unul dintre birourile agenției pentru care lucrează. La doar 23 de ani, el a plecat în lume, a călătorit în jurul lumii, fotografiind de la oameni simpli, la copii din Nigeria, dealeri de diamante. Iubește aparatul foto, iubește ceea ce face.
Are un frate mai mic, Emre, pe care părinții l-au crescut diferit: l-au trimis la o școală privată, este învățat să se poarte ca un adevărat gentelman... spre deosebire de Can, care poate părea nepoliticos.

La capitolul iubire, scopul lui Can este acela de a nu avea vreo relație de lungă durată. Este respectos cu femeile, dar nu vrea să se lege de ele și nici ele să îl sufoce. Cu toate astea, el are o iubită, pe Polen, dar care locuiește departe, în Viena, și care niciodată nu-i cere socoteală de ce pleacă și cât stă departe de casă. Relația ideală pentru el, nu?

Cine este Sanem Aydin?

Sanem este o tânără care vorbește mult, știe multe lucruri și, totodată, este un magnet pentru… probleme. Ea acționează mereu la primul impuls. Sanem mai are o soră mai mare, Leyla.

În fiecare dimineață, ea se trezește la ora 5 ca să deschidă magazinul tatălui său. Sanem a terminat colegiul și nu are nici cea mai mică idee ce să facă în viitor cu viața ei, cu cariera ei. Visează să scrie o carte, dar asta, în viziunea părinților ei, nu este o mererie care să îi asigure viitorul. Ea mai visează și să se mute în Galapagos. Sanem este o visătoare, spre disperarea părinților ei, care vor să o vadă că își câștigă singură pâinea dintr-o meserie serioasă. Pentru că familia ei este săracă, Sanem mereu poartă hainele care i-au rămas mici surorii ei, Leyla.

Cum ajung Sanem și Can să se intersecteze aflați din 22 ianuarie, la Happy Channel, urmărind filmul ”Vis de iubire”.

Despre serialul ”Vis de iubire” (”Erkenci Kus”)

Din 22 ianuarie, în fiecare miercuri şi joi, de la 20:00, Happy Channel le aduce telespectatorilor unul dintre cele mai apreciate seriale turceşti ale momentului, ”Vis de iubire”. Protagonistul seriei, Can Yaman, cunoscut drept unul dintre cei mai frumoşi actori din Turcia şi-a adjudecat în perioada 2018-2019 nu mai puţin de şapte premii, dintre care trei titluri de „Cel mai bun actor”.

Serialul turcesc ”Vis de iubire prezintă” povestea de dragoste dintre Can (Can Yaman) şi Sanem (Demet Özdemir), o poveste presărată cu momente comice, dar din care nu lipsesc intrigile. Sanem și Can sunt două caractere diferite, cu experiențe de viață total opuse. Cei doi se întâlnesc în Istanbul, după ce Sanem îşi părăseşte oraşul natal pentru a începe o nouă viaţă în marele oraş, în vreme ce Can, fotograf apreciat, este tipul aventuros, care călătoreşte peste tot în lume. Ce se va întâmpla între cei doi, telespectatorii vor putea afla urmărind cel mai nou serial turcesc, ”Vis de iubire”, în fiecare miercuri şi joi, de la 20:00, la Happy Channel.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În articolul

Faceți cunoștință cu Sanem și Can, personajele principale din serialul ”Vis de iubire”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x