Filmele de poveste vin de Crăciun, pe Happy Channel! Iar din 2 ianuarie, te așteaptă MARI premiere

Publicat pe 18.12.2016 la 15:20 Actualizat pe 03.01.2017 la 15:48

Pe 25 decembrie, în ziua magică de Crăciun, Happy Channel v-a pregătit un program de sărbătoare.

E Crăciun. Ești Happy! Pe 25 decembrie, în ziua magică de Crăciun, Happy Channel a pregătit un program de sărbătoare, ce va aduna toată familia în faţa micului ecran, în casa frumos decorată, cu miros de brad verde și cozonaci cu nucă.

În prima parte a zilei, happy telespectatorii vor urmări comedii romantice: ”O minune de cățel” (”The Christmas Shepherd”), ”Globul de zăpadă” (”A Snow Globe Christmas”), ”Cuplați de Sărbători” (”Hitched for Holidays”), “Crăciun în Louisiana” („Christmas on the Bayou”), iar spre seară “Downtown Abbey” vine cu episoade speciale de Crăciun, după care urmează alte două filme de top: ”Un cadou de Crăciun” („Christmas Tail”) și “Căsătoriți de Crăciun” („Christmas Wedding Date”).

Filmul ”O minune de cățel” (”The Christmas Shepherd”), ce va fi difuzat dimineața, la 9:00, prezintă povestea lui Sally Brown, autoare de cărți pentru copii. După moartea soțului, cățelul Buddy este singura amintire care îi rămâne. Însă, după o furtună puternică Buddy se pierde, iar căutarea lui provoacă o serie de evenimente în urma cărora Sally va găsi mai mult decât se așteaptă.

Apoi, de la 11:00, Happy Channel difuzează filmul ”Globul de zăpadă” (”A Snow Globe Christmas”). Privind într-un glob de cristal, o tânără se trezește transportată în lumea pe care tocmai o admirase.

Timp de trei ore, de la 17:00 la 20:00, telespectatorii se vor reîntâlni cu persona-jele din serialul de epocă ”Downtown Abbey”, într-un cadru de poveste care îi va purta înapoi timp, pentru a vedea cum se sărbătorea Crăciunul acum mai bine de un secol.

Când doi părinți singuri se luptă pe un cățel pe care îl ofere cadou copiilor lor, se lasă cu o nouă poveste de dragoste. Totul se întâmplă în filmul “Un cadou de Crăciun” („Christmas Tail”), de la 20:00, pe Happy Channel.

Ce se întâmplă când te întorci după mai mult timp acasă, de sărbători? Participi la o nuntă, te revezi cu vechii prieteni și… mai multe telesppectatorii vor afla duminică, 25 decembrie, de la 22:00, vizionând filmul “Căsătoriți de Crăciun” („Christmas Wedding Date”), pe Happy Channel!

Emoția, bucuria, fericirea, liniștea se simt și se trăiesc, de Crăciun, alături de cei dragi, pe Happy Channel. E Crăciun. Ești Happy!

2 ianuarie 2017 este ziua marilor premiere la Happy Channel! Din această zi, de luni până vineri, de la 18:00 la 22:00, happy telespectatorii vor avea parte de patru ore de program turcesc: “Elif” de la 18:00 și “O poveste de iubire” (“Love Story”), de la 20:00. Tot din 2 ianuarie, super serialul american “Gossip Girl”, va fi difuzat de luni până vineri, de la 22:00, pe Happy Channel!

În articolul

Filmele de poveste vin de Crăciun, pe Happy Channel! Iar din 2 ianuarie, te așteaptă MARI premiere

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 martie 2024. Leii se îndrăgostesc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Horoscop săptămânal 01-07 aprilie 2024. Mai multe zodii au parte de o conexiune profundă cu partenerul de cuplu
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Ciorbă de ștevie cu zeamă de varză, mai gustoasă și mai sănătoasă
Catine
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2024. Balanțele își regăsesc liniștea în relațiile de cuplu
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Transformare spectaculoasă a iubitei lui Laurenţiu Reghecampf! Corina Caciuc a uluit pe toată lumea: „Ce femeie frumoasă!”
MediCOOL
Ce efecte are combinația de magneziu și zinc, potrivit specialiștilor
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Obiecte de uz casnic care pot fi periculoase pentru un copil curios. La ce anume ar trebui să fii atentă dacă îți dorești un mediu sigur
MediCOOL
Remedii naturale care te pot scăpa de mătreață. Cum le poți aplica eficient
HelloTaste
Cartofi aurii în crustă de mălai. Rețetă simplă și delicioasă, de post
x