”Îmi place obrăznicia ei”, spune celebra actriță Gillian Anderson despre personajul ei din serialul ”Război și pace”

Publicat pe 18.12.2019 la 16:53 Actualizat pe 29.01.2020 la 17:20

Serialul ”Război și pace”, difuzat la Happy Channel în fiecare duminică, este o ocazie pentru cinefili de a o revedea pe actrița Gillian Anderson, arhi-cunoscută telespectatorilor pentru rolul agentului Dana Scully, din serialul ”Dosarele X”.

Serialul ”Război și pace” difuzat în fiecare duminică, de la ora 20.00, la Happy Channel este o ocazie pentru cinefili de a o revedea pe actrița Gillian Anderson, arhi-cunoscută telespectatorilor pentru rolul agentului Dana Scully, din serialul ”Dosarele X”.

În această producție, Gillian Anderson interpretează rolul Annei Pavlovna, un personaj diferit de cele cu care actrița ne-a obișnuit până acum.
Anna Pavlovna este o gazdă excelentă, iar salonul ei din St Petersburg, în carfe se țin cele mai reușite baluri este locul unde oricine își dorește să fie. Este locul unde îți poți etala bogăția, unde poți afla cele mai tari bârfe și unde se stabilesc cele mai multe afaceri sau... rivalități. Anna este necăsătorită și nici nu pare că își dorește acest lucru. Ea este genul de femeie care știe totul despre toată lumea și este mai mult decât fericită să-și ajute prietenii și aliații ei de seamă, Vassily (Stephen Rea)și Helene (Tuppence Middleton).

Despre rolul ei din serialul ”Război și pace”, declarat o capodoperă de presa și criticii de film din Marea Britanie, actrița Gillian Anderson a avut numai cuvinte de laudă:

Este o poveste foarte frumoasă, profundă și complexă. Anna Pavlovna îmi place. Îmi place la ea obrăznicia, șiretenia, modul ei abil în care face și desface lucrurile, cum aruncă mingiile în terenul celorlalți și cum iscodește”.

Despre serialul ”Război și pace”

Regizat de Tom Harper, serialul britanic ”Război și pace” a fost filmat în Rusia, Lituania şi în Letonia. Presa și criticii de film din Marea Britanie au apreciat că această serie, realizată în 2016, reprezintă o adaptare a romanului lui Tolstoi cu o viziune mai modernă decât cea din 1976. Serialul păstrează linia acțiunii din romanul lui Lev Tolstoi, dar are un final neașteptat, diferit de cel imaginat de scriitorul rus.

„Război și Pace” urmărește povestea a trei tineri din familii nobile, o poveste ce începe în Imperiul Rus, în 1805. Pierre (Paul Dano), un tânăr cu suflet bun, dar incomod, este fiul nelegitim al celui mai bogat om din Rusia. Visul său este acela de a schimba lumea în bine. Natasha (Lili James) este o tânără superbă care caută dragostea adevărată. Iar chipeșul Andrei (James Norton) se declară enervat de superficialitatea societății în care trăiește.

În același timp, armata franceză, aflată sub comanda lui lui Napoleon, este tot mai aproape de granițele Rusiei. Nikolai (Jack Lowden), fratele mai mare al Natashei, se alătură Armatei Imperiale Ruse și se maturizează în timpul războiului împotriva lui Napoleon. Încă din copilărie, el o iubește pe verișoara sa, Sonya (Aisling Loftus), pe care visează să o aibă ca soție. Doar că părinții lui se opun și țin cu tot dinadinsul să îl însoare fie cu bogata, dar superficiala, Julie Karagina, fie cu Marya Bolkonskaya (Jessie Buckley).

Povestea se încheie în 1812, după ce invazia lui Napoleon în Rusia a eșuat. Familiile din centrul poveștii au suferit, au pierdut oameni dragi, dar cei rămași au trecut prin transformări majore.

Din distribuție:

Foto: BBC

În articolul

”Îmi place obrăznicia ei”, spune celebra actriță Gillian Anderson despre personajul ei din serialul ”Război și pace”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

Cele mai noi

Happy People • ieri la 18:37
Gokberk Demirci, frumosul actor din “Jurământul”, știe cum să pozeze pentru fanele lui
Happy People • ieri la 13:53
Lucruri neștiunde despre Öznur Serçeler, frumoasa Leyla din „Vis de iubire”. Actrița a vorbit despre momentul căsătoriei și cum și-ar dori să arate acesta
Happy People • ieri la 12:27
Gestul făcut de Adamari Lopez față de fostul soț, Luis Fonsi, la 10 ani de la despărțire. Imaginea s-a viralizat imediat
Happy People • ieri la 11:49
Maite Perroni și-a uimit fanii cu un portret de familie. Actrița și mama sa sunt aproape identice
Happy People • ieri la 11:43
Imagini rare cu Eduardo Palomo și fiica sa, Fiona
Cuisine • pe 22.10 la 15:02
Gogoși pufoase la cuptor cu glazură