Jaina Lee Ortiz, totul despre rolul de ‘’femeie alfa’’ din serialul ’’Eroii din Stația 19’’!

Publicat pe 11.06.2020 la 13:50 Actualizat pe 11.06.2020 la 13:58

Ea știe cel mai bine cum se simte o femeie într-o lume a bărbaților. Jaina Lee Ortiz o interpretează pe neînfricata Andrea Herrera în serialul american ‘’Eroii din Stația 19’’. Într-un interviu, actrița dă detalii ‘’din culise’’ despre personajul său și despre relația cu ceilalți colegi.

Jaina Lee Ortiz (Andy Herrera)

abc.com

Ea știe cel mai bine cum se simte o femeie într-o lume a bărbaților. Jaina Lee Ortiz o interpretează pe neînfricata Andrea Herrera în serialul american ‘’Eroii din Stația 19’’. Într-un interviu, actrița dă detalii ‘’din culise’’ despre personajul său și despre relația cu ceilalți colegi.

Iată interviul!

‘’Andy nu respectă regulile. Este o femeie alfa. Îi place să-și facă propriile reguli. Îl are ca model pe tatăl ei, pentru că a crescut în mare parte în stația de pompieri condusă de el. Este independentă. Îi place să conducă lucrurile în felul ei.

Ajungi să fii și șefa lui Jason George (Ben Warren). Cât de distractivă este această ipostază pentru tine?

Imi place. Sunt fata nouă, nu? Cu toții suntem o echipă proaspătă, dar Ben este tipul nou venit. Este ca bobocul din liceu, care primește acel tratament dur. Ca pompier, trebuie să parcurgi toate aceste etape ca să devii puternic.

Cum ai defini relația Andy-Ben odată ce ajung să lucreze împreună?

Personajele devin foarte intime. Cu toții suntem foarte diferiți și unici. Evident, petrecem 24 de ore împreună, așa că suntem forțați de conjunctură să dăm nas în nas, să ne îndrăgostim, și inevitabil apare multă dramă. Nu vreau să dezvălui prea multe, dar voi spune că este o relație destul de interesantă. Când vine vorba de cei doi, comicul e la putere.

Povestește-mi mai mult despre acea scenă grozavă din debutul serialului dintre Andy și Meredith. Are într-adevăr un nucleu emoțional puternic.

Este o scenă importantă ...se creează o legătură specială între noi atât ca persoane, cât și ca personaje. Andy nu a mai fost niciodată în acea situație și nici eu. A fost intens și înfricoșător, dar captivant și, literalmente, am tendința să merg pe acest rollercoaster de emoții.

Ce a fost mai greu de experimentat: scenele cu adrenalină mare sau scenele emoționale?

‘’Eroii din Stația 19’’ este plin de acțiune și există multe scene în care suntem pe teren și orice se poate întâmpla. Apeluri de urgență, incendii. Vom avea dramă, vom avea o miză mare, iar scriitorii fac o treabă atât de bună în ceea ce privește scenariul. Publicul se va îndrăgosti de personaje și relațiile lor, dar va fi, de asemenea, intrigat de pericolul ce stă la baza apelurilor de urgență pe care le preluăm. Deci, combinația asta - simt că oamenii nu se vor putea uita liniștiți pe scaune.

Ce poți spune despre viața amoroasă a personajului Andy?

Este foarte complicată. Andy știe exact ce își dorește în meseria ei și din punct de vedere profesional. Tot ceea ce-și dorește este să reușească și să ajungă cel mai bun pompier. Dar când vine vorba de viața ei amoroasă, este un adevărat haos.

Care este cea mai mare slăbiciune a ei?

Ooh, aceasta este o întrebare bună. Viciul ei este alpinismul. De asemenea, este o consumatoare de bere și este tipul de femeie care ar putea să stea cu băieții fără să fie intimidată de doamne.

Și cred că slăbiciunea ei este dragostea pe care o are pentru tatăl ei și relația pe care o prețuiește cu prietena ei, Maya (Danielle Savre). Când vine voba despre oamenii cei mai apropiați, dacă sunt răniți sau dacă viața le este pusă în pericol, se dă la o parte pe ea și spune "Sunt aici pentru tine. Nu mai contează ce mi se întâmplă mie" Asta e ea. Aceasta este super-puterea ei’’.

Serialul ''Eroii din Stația 19'' se vede în fiecare săptămână, vineri, de la 20:00, la Happy Channel.

În articolul

Jaina Lee Ortiz, totul despre rolul de ‘’femeie alfa’’ din serialul ’’Eroii din Stația 19''!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un japonez stabilit în România arată cât de mult a plătit pentru un coş de cumpărături în ţara lui natală
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x